• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα δρομολόγια του Αθήνα - Θεσσαλονίκη λόγω προβλημάτων από την κακοκαιρία Byron«Η ΕΕ πρέπει να καταργηθεί»: Ο Έλον Μάσκ εκτοξεύει απειλές προς την Ευρώπη μετά το πρόστιμο μαμούθ στο ΧΤραγωδία ανοιχτά της Κρήτης: Ναυάγιο με 18 νεκρούς μετανάστεςΕπεισόδια με μολότοφ και χημικά στο κέντρο της Αθήνας στην πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου
δημοφιλές τώρα: Βρες σε ποια χώρα βρίσκεται η πόλη: Μπορείς το 10/10 στο κουίζ γεωγραφίας που οι μισοί Έλληνες...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   23.01.2019 12:17
Newsroom
Newsroom

H απάντηση μιας 26χρονης στο άρθρο με τίτλο «Ο Τσιτσιπάς δεν είναι Ελληνας»

Η μεταπτυχιακή φοιτήτρια και εργαζόμενη Μαρία Μπούζα απαντά με τα δικά της επιχειρήματα στο άρθρο του Νίκου Τζιανίδη που φιλοξενήθηκε στο ethnos.gr με τίτλο «Ο Τσιτσιπάς δεν είναι Ελληνας»

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Στέφανος Τσιτσιπάς (AP Photo/Aaron Favila)
Στέφανος Τσιτσιπάς (AP Photo/Aaron Favila)

Αναφερόμενη στο άρθρο με τίτλο «Ο Τσιτσιπάς δεν είναι Έλληνας» , θα ήθελα κύριε Τζιανίδη να σας εκφράσω και έναν αντίλογο ως μέρος αυτής της νεολαίας. Κατανοώ πως δεν γενικεύετε την άποψή σας για το σύνολο της νεολαίας αλλά δυστυχώς αυτό που περιγράφετε δεν είναι η πλειοψηφία αλλά μια μερίδα της νεολαίας που ίσως εσείς θέλετε να επικεντρωθείτε σε αυτήν και να τη διαφημίσετε.

Διαβάζοντας το άρθρο, αναλογιζόμουν πού ακριβώς είναι αυτός ο ασφαλτοστρωμένος δρόμος που ακολουθούμε και ποιος μας τον έχει στρώσει αυτόν τον δρόμο; Ο άνεργος πατέρας μας, όπως σημειώνετε και εσείς; Ο δρόμος περισσότερο κακοτράχαλος και δυσκολοδιάβατος θα έλεγα πως είναι.

Ισχύει πως οι φοιτητές χρωστούν μαθήματα, αλλά η πλειοψηφία όχι επειδή δεν θυμάται το όνομα της σχολής που φοιτά αλλά επειδή στελεχώνει πολλές θέσεις εργασίας ή ημι -εργασίας παράλληλα με τις σπουδές του προκειμένου να βγάλει αυτό το χαρτζιλίκι που δεν παρέχεται ούτε από τον άνεργο πατέρα ούτε από την συνταξιούχα γιαγιά. Σε πολλές περιπτώσεις αυτό το χαρτζιλίκι το έχει χρησιμοποιήσει κιόλας για να βοηθήσει τον άνεργο πατέρα και μητέρα.

Γνωρίζουμε το κοινωνικό - πολιτικό και οικονομικό γίγνεσθαι της χώρας μας και το σχολιάζουμε με το δικό μας τρόπο. Μπορεί το παράδειγμά σας σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών – Μπετόβεν  να ακούγεται αστείο καθώς το συναντήσαμε πρωτύτερα σε διάφορες χιουμοριστικές σελίδες στο διαδίκτυο αλλά δεν είμαστε αποχαυνωμένοι όπως κάποιοι θα ήθελαν να είμαστε ή όπως παρουσιαζόμαστε στο εν λόγω άρθρο.

Ξυπνούμε και κοιμόμαστε σκεπτόμενοι τι θα γίνει με τη ζωή μας και δεν πέφτουμε από τα σύννεφα που αμειβόμαστε με 500,00€ για πλήρη απασχόληση γιατί ποτέ δεν βγάζαμε κάτι παραπάνω! Δεν φαντασιωνόμαστε πλούτη και δόξα αλλά πολύ παραπάνω αναλογιζόμαστε τι μπορούμε να κάνουμε επιπλέον για να μας ανταμείψει η κοινωνία και να ζούμε με σεβασμό σε ένα συνεχή αγώνα να προλάβουμε τις καταστάσεις ενώ μας προλαβαίνουν αυτές. Θα το πετύχουμε πιστεύετε;

Δεν κάνουμε cyber sex αλλά να σας ενημερώσω πως ακόμα βγαίνουμε με τους φίλους και τους συντρόφους μας και διασκεδάζουμε ζώντας την πραγματική ζωή και όχι μέσα από μια οθόνη. Το άρθρο αυτό είναι τουλάχιστον προσβλητικό για όσους αγωνίζονται και μη ρεαλιστικό παρά μόνο για μια συγκεκριμένη κατηγορία νέων που αναλύσατε.

Παρ’ όλα αυτά αν εσείς νομίζετε πως δεν είμαστε Έλληνες και πως η άποψή σας μας φωτογραφίζει, καλύτερα να αναζητήσετε και άλλες πτυχές της κοινωνίας, να επισκεφθείτε και να μιλήσετε με περισσότερους νέους, ίσως και σε άλλα προάστια της Αθήνας, αν επιθυμείτε να σας διαβάζουμε και σε άλλα άρθρα πέρα από τα αμιγώς αθλητικά.

Βαρύγδουπες και άδικες δηλώσεις θεωρώ πως είναι όσες μας παρουσιάζουν έμμεσα χωρίς τσίπα, εγωκεντρικά, αμόρφωτα και παρασιτικά όντα. Αλλά επειδή ξεφύγαμε από το νόημα που είχε αρχικά αυτό το άρθρο σας… Συγχαρητήρια σε αυτόν τον ξεχωριστό νέο, Στέφανο Τσιτσιπά.

Μπούζα Μαρία, 26 ετών, μεταπτυχιακή φοιτήτρια και εργαζόμενη

bouza1.png

Διαβάστε ακόμη

Επεισόδια με μολότοφ και χημικά στο κέντρο της Αθήνας στην πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Τραγωδία ανοιχτά της Κρήτης: Ναυάγιο με 18 νεκρούς μετανάστες

«Η ΕΕ πρέπει να καταργηθεί»: Ο Έλον Μάσκ εκτοξεύει απειλές προς την Ευρώπη μετά το πρόστιμο μαμούθ στο Χ

Όταν μια cult μπύρα γίνεται ακριβή συνήθεια: Το φαινόμενο Guinness και ο παράγοντας Gen Z

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Στέφανος Τσιτσιπάς
  • Τένις
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr