Κακοκαιρία Μπάλλος: Πλημμύρισε το προπονητικό κέντρο του Άρη - Μεγάλες οι ζημιές
Καταστράφηκαν όλα τα μηχανήματα που υπήρχαν στο εσωτερικό του προπονητικού κέντρου των Κιτρίνων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η κακοκαιρία Mπάλλος χτύπησε και τη Θεσσαλονίκη και το πέρασμά της προκάλεσε καταστροφές, εκτός των άλλων, στο προπονητικό κέντρο του Άρη. Οι ζημιές που έγιναν είναι μεγάλες και το κόστος ανυπολόγιστο καθώς το αθλητικό κέντρο της ομάδας στο Νέο Ρύσιο πλημμύρισε ολοκληρωτικά.
Καταστράφηκαν μηχανήματα
Η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε την υπερχείλιση του ρέματος που βρίσκεται πίσω από το πάρκινγκ και τα γύρω οικόπεδα, με αποτέλεσμα τα νερά να εισχωρήσουν σε όλους τους χώρους των εγκαταστάσεων, μεταξύ αυτών και στα αποδυτήρια των Κιτρίνων. Οι εικόνες που κυκλοφορούν είναι χαρακτηριστικές για τις ζημιές που έχουν γίνει. Μάλιστα σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχουν καταστραφεί όλα τα μηχανήματα που βρίσκονταν εντός του προπονητικού κέντρου, γεγονός που ενδέχεται να κοστίσει στην ΠΑΕ περίπου 400.000 ευρώ.
Πηγή: SDNA
Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
«Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
«Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




