Super League 2: Συμφωνία με ΕΡΤ για τη μετάδοση 6 ματς ανά αγωνιστική!
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Από την ΕΡΤ θα μεταδίδονται οι αγώνες της Super League 2 καθώς επήλθε συμφωνία μεταξύ της δημόσιας τηλεόρασης και της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.
Κατά το διοικητικό συμβούλιο της SL2 έγινε αποδεκτή η πρόταση που είχε καταθέσει ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας για την μετάδοση των αγώνων του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφωνία στα 3,1 εκατ. ευρώ, που θα μοιραστούν οι ομάδες για μια σεζόν, ενώ θα δοθούν κι επιπλέον 1,3 εκατ. ευρώ σε μορφή μπόνους!
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της ΕΡΤ, θα καλύπτονται live ανά αγωνιστική έξι αγώνες, τρεις από κάθε όμιλο. Πιθανότατα η αρχή θα γίνει από την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.
Διαβάστε ακόμη
«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




