Basketball Champions League: Η κορυφή... ζάλισε τον Προμηθέα
Είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρώτη θέση, όμως παρουσιάστηκε αγνώριστος και μοιραία γνώρισε την ήττα από την Νεπτούνας στην Πάτρα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά είχε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί την ήττα της Μπολόνια από την Στρασμπούρ, και με νίκη επί της Νεπτούνας, να πάει να διεκδικήσει την τελευταία αγωνιστική την πρωτιά του ομίλου στην Ιταλία.
Ωστόσο... λύγισε στα δύσκολα και οι παίκτες του παρουσιάστηκαν με απόδοση κάτω του μετρίου. Οι Πατρινοί είχαν σε κακή μέρα πολλούς σημαντικούς παίκτες, ενώ καθοριστικό ρόλο έπαιξε η αστοχία (6/28 τρίποντα) και τα πολλά λάθη (18) στα οποία υπέπεσε απέναντι στους διαβασμένους παίκτες της αντίπαλης ομάδας.
Οι Αχαιοί κυνηγούσαν σε όλο το ματς, κατάφεραν να πλησιάσουν στους 7 (41-48), όμως οι φιλοξενούμενοι πάτησαν ξανά το γκάζι κι έφτασαν με χαρακτηριστική άνεση στο τελικό 69-82.
Διαβάστε ακόμη
Η σιωπή του Μαξίμου για ΟΠΕΚΕΠΕ, η διαλυτική διαφωνία στην ΕΕ για τα ρωσικά κεφάλαια και η περίεργη απάντηση Φάμελλου για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ
ΕΛΤΑ: Λουκέτα δια... μετασχηματισμού και εξυπηρέτηση shop in shop - Ποιο το σχέδιο της κυβέρνησης
«Αλμυρό» το νερό των Αθηναίων: Αυξήσεις στα τιμολόγια προτείνει η ΕΥΔΑΠ - Πώς θα κυμανθούν οι χρεώσεις
Αμετακίνητοι στα μπλόκα οι αγρότες που κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις - Πώς απαντά η κυβέρνηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




