Basketball Champions League: Η κορυφή... ζάλισε τον Προμηθέα
Είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρώτη θέση, όμως παρουσιάστηκε αγνώριστος και μοιραία γνώρισε την ήττα από την Νεπτούνας στην Πάτρα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά είχε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί την ήττα της Μπολόνια από την Στρασμπούρ, και με νίκη επί της Νεπτούνας, να πάει να διεκδικήσει την τελευταία αγωνιστική την πρωτιά του ομίλου στην Ιταλία.
Ωστόσο... λύγισε στα δύσκολα και οι παίκτες του παρουσιάστηκαν με απόδοση κάτω του μετρίου. Οι Πατρινοί είχαν σε κακή μέρα πολλούς σημαντικούς παίκτες, ενώ καθοριστικό ρόλο έπαιξε η αστοχία (6/28 τρίποντα) και τα πολλά λάθη (18) στα οποία υπέπεσε απέναντι στους διαβασμένους παίκτες της αντίπαλης ομάδας.
Οι Αχαιοί κυνηγούσαν σε όλο το ματς, κατάφεραν να πλησιάσουν στους 7 (41-48), όμως οι φιλοξενούμενοι πάτησαν ξανά το γκάζι κι έφτασαν με χαρακτηριστική άνεση στο τελικό 69-82.
Διαβάστε ακόμη
Σαουδική Αραβία: 14 νεκροί από συντριβή ελικοπτέρου του πετρελαϊκού κολοσσού Aramco
Συγκλονιστικές εικόνες από τη φωτιά σε διώροφο κτίριο στην Καλλιθέα - «Της φώναξα "γιαγιά πήδα" και την έπιασα»
Τέλος διαδρομής για το «Αίολος Κεντέρης»: Η στιγμή που το εμβληματικό ταχύπλοο περνά για πάντα στην Ιστορία
Εντυπωσιακή εικόνα στο Παρίσι: Η στιγμή που κεραυνός χτυπά τον Πύργο του Άιφελ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




