Εισήγηση της Επιτροπής για άδεια γήπεδα λόγω κορονοϊού

Όλα δείχνουν λουκέτο στα ελληνικά γήπεδα λόγω της δραματικής έξαρσης του κορονοϊού. Η Επιτροπή Ειδικών, σύμφωνα με πληροφορίες, εισηγείται στην Κυβέρνηση άδεια γήπεδα και μάλιστα με άμεση εφαρμογή.
Η αύξηση των κρουσμάτων και η επέλαση της μετάλλαξης Όμικρον αναγκάζει σε δραστικά μέτρα μεταξύ των οποίων είναι και το κλείσιμο των γηπέδων για τους φιλάθλους σε όλη τη χώρα. Ήδη το μέτρο αυτό εφαρμόζεται σε ολόκληρη τη Γερμανία που έλαβε παρόμοια απόφαση την Τρίτη (21/12).
Διαβάστε ακόμη
Ποιες αλλαγές στα ψηφιακά συστήματα του ΕΟΠΥΥ προκαλούν αναστάτωση στους γιατρούς – Τα αγκάθια για τους ασθενείς
Ολονύχτιος «χορός» με τα Ρίχτερ στη Σαντορίνη – Ανάστατοι οι κάτοικοι με τις συνεχείς σεισμικές δονήσεις
Στρατηγική τριών σημείων από την κυβέρνηση απέναντι στην αντιπολίτευση - Σε ποιο κοινό στρέφονται οι «γαλάζιοι»
Πού να σπουδάσεις για να γίνεις youtuber ή social media manager - Τα τμήματα στα δημόσια πανεπιστήμια που ανοίγουν νέους ορίζοντες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr