Τζόκοβιτς - Υπέρ του τενίστα ο πρόεδρος του δικαστηρίου: «Τι άλλο να έκανε, δηλαδή;»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκδίκαση της έφεσης του Νόβακ Τζόκοβιτς για το να γίνει δεκτή η ιατρική εξαίρεση που έλαβε και να μπορέσει ν' αγωνιστεί εν τέλει στο φετινό Australian Open. Ήδη, ο δικαστής Άντονι Κέλι φαίνεται να διάκειται θετικά προς την πλευρά του σέρβου αθλητή.
Η απάντηση του δικαστή στα όσα είπε η πλευρά Τζόκοβιτς
Πιο συγκεκριμένα, αφότου άκουσε τα όσα είχε να πει ο νομικός εκπρόσωπος του κορυφαίου τενίστα, που παρουσίασε τα βήματα που ακολούθησε ο Σέρβος και η ομάδα του προκειμένου να ζητήσουν την ιατρική εξαίρεση για ν' αγωνιστεί στο Australian Open, ο δικαστής είπε σχετικά «τι άλλο μπορούσε να κάνει αυτός ο άνθρωπος για να μπει στην Αυστραλία;», με τον Νικ Γουντ να αναφέρει «Συμφωνώ μαζί σας εντιμότατε».
Υπενθυμίζεται πως η απόφαση αναμένεται να βγει εντός των επόμενων ωρών, ενώ το πολύπαθο stream της δίκης έπεσε γι' ακόμα μία φορά λίγη ώρα μετά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας. Ο Τζόκοβιτς μεταφέρθηκε εκτός ξενοδοχείου για να μπορέσει από άλλο σημείο να παρακολουθήσει τη δίκη.
Λίγο μετά τις 4.30 τα ξημερώματα η έδρα ενημέρωσε πως η δίκη διακόπτεται μέχρι τις 6:15 (15:15 τοπική ώρα), για μεσημεριανό φαγητό.
«Ώρα μηδέν» για τους αγρότες: Την Πέμπτη οι κρίσιμες αποφάσεις - Το σενάριο για Χριστούγεννα με μπλόκα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Επτά συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι - Ανάμεσά τους η μητέρα και η πεθερά του αρχηγού
ΗΠΑ: Η θέση των ΗΠΑ για την Τουρκία και τα F-35 δεν έχει αλλάξει - Μπλόκο λόγω S-400
Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



