Ο Ιβάν Σαββίδης δίνει σύνταξη σε Ελληνοπόντιους που τους την έκοψαν
Ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να καλύψει την περικοπή των συντάξεων στους Ελληνόποντιους και ειδικά στους συντοπίτες του.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την απόφαση να καλύψει την περικοπή των συντάξεων στους Ελληνοπόντιους και ειδικά στους συντοπίτες του, που κατάγονται από τη Σάντα, τόπο καταγωγής και του ιδίου, πήρε ο Ιβάν Σαββίδης.
Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ αποφάσισε να δώσει σύνταξη 350€ στον καθένα εξ αυτών, ώστε να μπορούν να καλύπτουν κάποιες βασικές ανάγκες της καθημερινότητάς τους.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος και το ίδρυμά του προχωρούν σε μέτρα στήριξης των Ελληνοποντίων, καθώς ήδη αρκετοί εξ αυτών εργάζονται στις εταιρείες του στην Ελλάδα και την Ρωσία.
Ο Ιβάν Σαββίδης δεν συνηθίζει να δημοσιοποιεί τις φιλανθρωπικές δραστηριότητές του, δεν το έκανε ούτε αυτή τη φορά, ωστόσο τώρα «προδόθηκε» από τους συντοπίτες του, οι οποίοι δημοσιοποίησαν την πληροφορία, με αποτέλεσμα αυτή να γίνει γνωστή.
Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



