Ήττα των Μπακς από τους Ράπτορς παρά τους 30 πόντους του Γιάννη Αντετοκούνμπο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την ήττα από τους Τορόντο Ράπτορς γνώρισαν οι Μπακς, μέσα στο Μιλγουόκι, παρά τους 30 πόντους του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Οι Πρωταθλητές αγωνίστηκαν χωρίς τον Τζρου Χόλιντεϊ, μία σημαντική απουσία ενώ σε μέτρια μέρα ήταν και ο Μίντλετον. Από τους Καναδούς ο Σιάκαμ ήταν εντυπωσιακός πετυχαίνοντας «triple double».
Από το Μιλγουόκι (27-18) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 30 πόντους με 17/17 βολές, 5/14 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 μπλοκ σε 35 λεπτά συμμετοχής, ο Άλεν 18 πόντους, ο Μίντλετον 16 πόντους.
Giannis drops 30 points & goes 17-for-17 from the free-throw line.
— Milwaukee Bucks (@Bucks) January 16, 2022
30 PTS | 6 REB | 4 AST | pic.twitter.com/eGPrTYgPrP
Για το Τορόντο (21-19) ο Σιάκαμ είχε 30 πόντους με 5/9 βολές, 8/17 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ, ο Ανουνόμπι 24 πόντους, ο Βανβλίτ 17 πόντους.
Τα δωδεκάλεπτα: 29-20, 49-46, 69-73, 96-103.
Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: «Στέλεχος της ΝΔ ο αρχηγός των συλληφθέντων» - «Κουμπάρος του Ανδρουλάκη μέσα στους 14»
Σοβαρές απειλές καταγγέλλει ο Πάσχος Μανδραβέλης: Μίλησα χθες για τον 'Φραπέ' και μου είπαν 'θα έχεις την τύχη του Καραϊβάζ'
Η ιστορία του Γάλλου που κέρδισε 17 εκατ. ευρώ στο Λόττο και σήμερα ζει σε εργατικές κατοικίες
Στιγμές αγωνίας στη ΛΕΑ αυτοκινητόδρομου: Αστυνομικός σώζει μωρό που πνίγεται με το φαγητό του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



