Ήττα των Μπακς από τους Ράπτορς παρά τους 30 πόντους του Γιάννη Αντετοκούνμπο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την ήττα από τους Τορόντο Ράπτορς γνώρισαν οι Μπακς, μέσα στο Μιλγουόκι, παρά τους 30 πόντους του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Οι Πρωταθλητές αγωνίστηκαν χωρίς τον Τζρου Χόλιντεϊ, μία σημαντική απουσία ενώ σε μέτρια μέρα ήταν και ο Μίντλετον. Από τους Καναδούς ο Σιάκαμ ήταν εντυπωσιακός πετυχαίνοντας «triple double».
Από το Μιλγουόκι (27-18) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 30 πόντους με 17/17 βολές, 5/14 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 μπλοκ σε 35 λεπτά συμμετοχής, ο Άλεν 18 πόντους, ο Μίντλετον 16 πόντους.
Giannis drops 30 points & goes 17-for-17 from the free-throw line.
— Milwaukee Bucks (@Bucks) January 16, 2022
30 PTS | 6 REB | 4 AST | pic.twitter.com/eGPrTYgPrP
Για το Τορόντο (21-19) ο Σιάκαμ είχε 30 πόντους με 5/9 βολές, 8/17 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ, ο Ανουνόμπι 24 πόντους, ο Βανβλίτ 17 πόντους.
Τα δωδεκάλεπτα: 29-20, 49-46, 69-73, 96-103.
Νέες αποκαλύψεις για τον Μάικλ Τζάκσον: Το περιστατικό που φέρεται να έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του
Θρίλερ με τη δολοφονία στα Τρίκαλα: Οι αντιφάσεις του 80χρονου και το μυστήριο με τις δύο βολές
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Θρίλερ με την επιμέλεια των παιδιών - Η θεία τους φέρεται να μην μπορεί να τα αναλάβει
Φρίκη στην Ολλανδία: Άνδρες «διαφήμιζαν» στο διαδίκτυο τη νάρκωση και τον βιασμό των γυναικών τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




