Ήττα των Μπακς από τους Ράπτορς παρά τους 30 πόντους του Γιάννη Αντετοκούνμπο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την ήττα από τους Τορόντο Ράπτορς γνώρισαν οι Μπακς, μέσα στο Μιλγουόκι, παρά τους 30 πόντους του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Οι Πρωταθλητές αγωνίστηκαν χωρίς τον Τζρου Χόλιντεϊ, μία σημαντική απουσία ενώ σε μέτρια μέρα ήταν και ο Μίντλετον. Από τους Καναδούς ο Σιάκαμ ήταν εντυπωσιακός πετυχαίνοντας «triple double».
Από το Μιλγουόκι (27-18) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 30 πόντους με 17/17 βολές, 5/14 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 μπλοκ σε 35 λεπτά συμμετοχής, ο Άλεν 18 πόντους, ο Μίντλετον 16 πόντους.
Giannis drops 30 points & goes 17-for-17 from the free-throw line.
— Milwaukee Bucks (@Bucks) January 16, 2022
30 PTS | 6 REB | 4 AST | pic.twitter.com/eGPrTYgPrP
Για το Τορόντο (21-19) ο Σιάκαμ είχε 30 πόντους με 5/9 βολές, 8/17 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ, ο Ανουνόμπι 24 πόντους, ο Βανβλίτ 17 πόντους.
Τα δωδεκάλεπτα: 29-20, 49-46, 69-73, 96-103.
Δημοσκόπηση MRB για OPEN: 8 στους 10 στηρίζουν τους αγρότες και καταδικάζουν την κυβέρνηση για ΟΠΕΚΕΠΕ - Τι λένε για Τσίπρα, Καρυστιανού
Οι αγρότες ετοιμάζονται για Χριστούγεννα στα μπλόκα - Μήνυμα γενικευμένης κλιμάκωσης στέλνει η Νίκαια
Φρίκη στην Αυστρία: Έκαψαν ζωντανό γιο αντιδημάρχου για να του κλέψουν 200.000 δολάρια σε κρυπτονομίσματα
Αυτό είναι το νέο μυστήριο των Βερμούδων: Τι κρύβει η θάλασσα που «δεν μοιάζει με τίποτα άλλο στη Γη»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



