
Η Μπέτις πήρε το επεισοδιακό ντέρμπι της Ανδαλουσίας και την πρόκριση επί της Σεβίλλης
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια ημέρα μετά τη σέντρα, η Μπέτις πήρε το «ντέρμπι του μίσους» απέναντι στη Σεβίλλη (2-1) πανηγυρίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του Copa Del Rey. To «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» ήταν άδειο, χωρίς φωνές, παλμό και ένταση λόγω της αδιανόητης ενέργειας ενός οπαδού, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου (15/1) εκτόξευσε μια σιδερόβεργα που χτύπησε στο κεφάλι τον Χορδάν της Σεβίλλης.
Το παιχνίδι διακόπηκε στο 1-1 και συνεχίστηκε απ' το 39' αρκετές ώρες αργότερα δίχως όμως το πάθος της προηγούμενης ημέρας. Η Σεβίλλη έδειξε περισσότερο επηρεασμένη, οι Βερδιμπλάνκος το εκμεταλλεύτηκαν και έφτασαν στη μεγάλη νίκη. Το γκολ του Χουάνμι (44’) ακυρώθηκε ορθώς μέσω VAR για οφσάιντ, όμως η υπεροχή της Μπέτις μετουσιώθηκε σε πρόκριση στην επανάληψη. Ο Σέρχιο Κανάλες ήταν ο λυτρωτής για την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι (73’, 2-1), που πέρασε στα προημιτελικά του Copa Del Rey.
Εκεί έχουν ήδη κλείσει θέση και οι: Μαγιόρκα, Κάντιθ, Ράγιο Βαγιεκάνο, Βαλένθια, Μπέτις, ενώ εκκρεμούν οι αναμετρήσεις: Έλτσε - Ρεάλ Μαδρίτης, Αθλέτικ Μπιλμπάο - Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ατλέτικο Μαδρίτης.
Στην αντεπίθεση η Ρωσία κατά της Γερμανίας: «Θα απαντήσουμε αναλόγως - Κλιμακώνουν τις διμερείς σχέσεις»
«Δεν πρόκειται να συμβεί»: Γιατί η πετρελαϊκή συμφωνία του Τραμπ με τη Βενεζουέλα δεν θα ρίξει τις τιμές
Θερμή «παράταση» του καλοκαιριού: Πώς θα κινηθεί η θερμοκρασία έως τις 11 Σεπτεμβρίου - Η πρόγνωση Κολυδά
Τρομακτικό βίντεο: Η στιγμή που όχημα σαφάρι με τουρίστες «βουτά» σε ποτάμι γεμάτο κροκόδειλους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


