Κοινή ανακοίνωση ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΑΣ ΠΑΟΚ: «Δεν μπορούμε να ανεχθούμε θανάτους με πρόσχημα τις οπαδικές προτιμήσεις»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η κοινωνία της Θεσσαλονίκης και συνολικά η χώρα θρηνούν την απώλεια ενός νέου παιδιού, ενός φίλου του Άρη, που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (1/2). Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ εξέφρασε τα συλλυπητήριά της τονίζοντας ότι «η κοινωνία, η πόλη μας και η χώρα δεν μπορούν να ανεχθούν θανάτους νέων ανθρώπων με πρόσχημα τις οπαδικές προτιμήσεις».
Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν από κοινού η ΠΑΕ, η ΚΑΕ και ο ΑΣ ΠΑΟΚ: «Σύσσωμοι, ο ΑΣ, η ΠΑΕ και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζουν την οδύνη τους για την απώλεια του οπαδού του Άρη και πάγια αποστρέφονται κάθε μορφή βίας. Η κοινωνία, η πόλη μας και η χώρα δεν μπορουν να ανεχθούν θανάτους νέων ανθρώπων με πρόσχημα τις οπαδικές προτιμήσεις. Ως ένας Σύλλογος που πενθεί για τραγικούς θανάτους νέων ανθρώπων, θρηνούμε κάθε αντίστοιχη απώλεια. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
Α.Σ. ΠΑΟΚ
ΠΑΕ ΠΑΟΚ
ΚΑΕ ΠΑΟΚ»
Σύσσωμοι, ο ΑΣ, η ΠΑΕ και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζουν την οδύνη τους για την απώλεια του οπαδού του Άρη #PAOK - https://t.co/PVpByAJksi #PAOK pic.twitter.com/bLksZ5lY0M
— PAOK FC (@PAOK_FC) February 1, 2022
Το Ισραήλ θα επιτεθεί σε πυραυλικές εγκαταστάσεις του Ιράν - Η Βρετανία στέλνει ελικόπτερα με αντι-drone συστήματα στην Κύπρο
Ανατριχιαστική φωτογραφία: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η στιγμή της εκτέλεσης των «200»
Επιχειρηματίας καταγγέλλει πως άνδρας του «άρπαξε» 190.000 ευρώ και γνωστές αθλήτριες τον ξυλοκόπησαν
Έφτασαν τα πρώτα ραβασάκια για ανασφάλιστα οχήματα και μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




