
Copa Africa: Με ηγέτη τον Μανέ η Σενεγάλη απέκλεισε την Μπουρκίνα Φάσο κι έκλεισε θέση στον τελικό
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Μπουρκίνα Φάσο άντεξε για ένα ημίχρονο, αλλά η Σενεγάλη με τρία γκολ στο δεύτερο 45λεπτο επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, επιβλήθηκε με 3-1 κι έκλεισε θέση για τον τελικό του Copa Africa, όπου περιμένει τον νικητή του μεγάλου ζευγαριού μεταξύ Καμερούν και Αιγύπτου που παίζουν το βράδυ της Πέμπτης (3/2, 21.00). Εκεί θα προσπαθήσει να κατακτήσει το πρώτο Κύπελλο Εθνών Αφρικής στην ιστορία της μετά τις δύο αποτυχημένες προσπάθειες στους τελικούς του 2002 με το Καμερούν και του 2019 με την Αλγερία.
Με τον Μανέ να σκοράρει (έφτασε τα 29 γκολ με την Εθνική) και να δίνει ασίστ, η Σενεγάλη επικράτησε της Μπουρκίνα Φάσο κι έφτασε για δεύτερη σερί φορά στον τελικό. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, όμως σε αυτό η Μπουρκίνα Φάσο έχασε με τραυματισμό τον βασικό της τερματοφύλακα, Κόφι. Στην επανάληψη η Σενεγάλη έγινε το απόλυτο αφεντικό. Με δύο κολλητά γκολ οι Ντιαλό και Γκουέγ έκαναν το 2-0 και παρότι ο Μπλατί Τουρέ μείωσε σε 2-1, στο 87’ ο Μανέ με σκαφτό τελείωμα με το αριστερό διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
«Τρύπα στο νερό» το πρόγραμμα μετεγκατάστασης με επιδότηση 10.000 ευρώ - Τι λένε δήμαρχοι στο ethnos.gr
Ξεμπλοκάρει η μεταφορά συντελεστή δόμησης - Οι πρώτες 194 Ζώνες Υποδοχής Συντελεστή σε 50 δημοτικές ενότητες
Οι φίλοι της Γκιλφόιλ που μπαίνουν στο μικροσκόπιο, ο γρίφος Καραμανλή που ενοχλεί το Μαξίμου και οι «Παπανδρεϊκοί» που στηρίζουν Σαμαρά
Σκληρό μπρα ντε φερ στις Βρυξέλλες: «Φειδωλοί» vs «φίλων της συνοχής» - Τι ζητά η Αθήνα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr



