Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Έδωσε τη λύση ο Λουκάκου για την Τσέλσι που έφυγε για τελικό με Παλμέιρας
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά για να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής Αλ Χιλάλ απ' την Αίγυπτο, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι επικράτησε 1-0 και πέρασε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, όπου θα αναμετρηθεί για τον παγκόσμιο τίτλο με την Παλμέιρας του πρώην κόουτς του ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα.
Έστω και με την ψυχή στο στόμα, η Τσέλσι επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί καθώς λύγισε με 1-0 την Αλ Χιλάλ του Λεονάρντο Ζαρντίμ και σφράγισε τον αναμενόμενο τελικό με την κάτοχο του Copa Libertadores. Ο Ζίγιες είχε τις καλύτερες στιγμές για τους Μπλε, οι οποίοι άνοιξαν το σκορ στο 32’ όταν μετά από γκάφα της άμυνας ο Λουκάκου βρήκε την μπάλα στα πόδια του, και δεν αστόχησε από πλεονεκτική θέση για το 1-0. Στο β' ημίχρονο, οι Λονδρέζοι έπαιξαν με ασφάλεια με στόχο να μην κινδυνεύσουν και τα κατάφεραν δίχως να απειληθούν.
Η Τσέλσι θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει το πρώτο της Παγκόσμιο Συλλόγων, έναν τίτλο που λείπει απ' τη συλλογή του Ρομάν Αμπράμοβιτς. Η Τσέλσι είχε ηττηθεί στον τελικό του 2012 από τη βραζιλιάνικη Κορίνθιανς.
Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου
Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ
Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση
Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



