Ολυμπιακός: Ουέμπερ ο εκλεκτός του Μπλατ για τα γκαρντ (vid)
Ο Ουέμπερ έχει εμπειρία από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ καθώς έχει αγωνιστεί στους Γκριζλς, τους Χιτ, τους Ουόριορς τους Ρόκετς και τους Χόρνετς🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο 27χρονος αμερικανός γκαρντ Μπριάντε Ουέμπερ είναι ο εκλεκτός του Ντέιβιντ Μπλατ για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής του Ολυμπιακού. Ο Ουέμπερ έχει εμπειρία από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ καθώς έχει αγωνιστεί στους Γκριζλς, τους Χιτ, τους Ουόριορς τους Ρόκετς και τους Χόρνετς.
Φέτος έπαιξε στην G League με τους τους Sioux Falls Skyforce. Σε 33 συμμετοχές με τη θυγατρική ομάδα των Χιτ ο Ουέμπερ είχε 15,1 πόντους (42,5% τρίποντα), 4,5 ριμπάουντ, 6,2 ασίστ και 2,9 κλεψίματα ανά ματς σε 31' στο παρκέ κατά μέσο όρο. Έχει συμπεριληφθεί δυο φορές στην κορυφαία αμυντική πεντάδα της αναπτυξιακής λίγκας του ΝΒΑ (2017, 2018) κι έχει αναδειχτεί τρεις φορές αμυντικός της Χρονιάς στο πανεπιστήμιο του (το VCU) στην περιφέρεια Atlantic 10.
«Καμία αλλαγή στα μέτρα» είπε η κυβέρνηση στους αγρότες - «Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις» απαντούν
Δολοφόνησαν βαρυποινίτη στις φυλακές Κορυδαλλού - Πώς έγινε το φονικό
Σύγκρουση τρένων στην Ισπανία: Εντοπίστηκε σπασμένος σύνδεσμος στις ράγες - Τι έδειξε η αυτοψία
Πέθανε ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής μόδας Βαλεντίνο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




