Premier League: Απολύθηκε ο Μαρτσέλο Μπιέλσα από τη Λιντς
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της Λιντς ο Μαρτσέλο Μπιέλσα. Η διοίκηση των Παγωνιών λίγο μετά τη βαριά ήττα απ' την Τότεναμ με 4-0, πήρε την απόφαση να απολύσει τον Αργεντινό προπονητή, ο οποίος την επανέφερε στο ποδοσφαιρικό χάρτη και στην Premier League. Ο θρυλικός κόουτς ανέλαβε τη Λιντς πριν από τρεισήμισι χρόνια και το πρόσημο της παρουσίας στην ομάδα είναι θετικό. Το παραδέχθηκε άλλωστε με δήλωσή του και ο πρόεδρος του συλλόγου Αντρέα Ραντριτσάνι, ο οποίος σχολίασε ότι ο Μπιέλσα «άλλαξε το στάτους του κλαμπ».
Η κακή πορεία της ομάδας κατά την τρέχουσα σεζόν με μόλις πέντε νίκες έπειτα από 26 αγωνιστικές και με τη Λιντς να βρίσκεται οριακά πάνω απ' τη ζώνη του υποβιβασμού (στο +2 απ' την 18η Μπέρνλι), οι διοικούντες τον σύλλογο επιχειρούν ένα... ηλεκτροσόκ φοβούμενοι μην χαθεί η κατηγορία.
«Αυτή ήταν η πιο σκληρή απόφαση που έπρεπε να πάρω κατά τη διάρκεια της θητείας μου στη Λιντς, λαμβάνοντας υπόψιν την επιτυχία που είχε ο Μαρτσέλο στον σύλλογο. Είχαμε τρεις απίστευτες σεζόν, άλλαξε το στάτους του συλλόγου κι έφερε μία νοοτροπία νικητή σε όλους μας. Ωστόσο έπρεπε να ενεργήσω προς το συμφέρον του συλλόγου, πιστεύω ότι απαιτείται μία αλλαγή τώρα για να διασφαλίσουμε την παραμονή μας», δήλωσε ο πρόεδρος του κλαμπ, Αντρέα Ραντριτσάνι.
Η κυρία Όλγα είναι κάθε Πρωτομαγιά με το γαρύφαλλό της στο Σύνταγμα «επειδή δεν μπορούν να είναι οι 200»
Η πιο κρύα Πρωτομαγιά εδώ και 70 χρόνια στη χώρα - Άφησε... πίσω 1944 και 1987
Πέθανε ο σπουδαίος συγγραφέας Γιώργος Πολυράκης - Είχε γράψει το «Χορεύοντας στη σιωπή»
Ισχυρή έκρηξη σε σπίτι στη Νέα Υόρκη «εκτόξευσε» αστυνομικούς - Τρομακτικό βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




