Bild: «Η UEFA θα αποβάλλει την Σπαρτάκ Μόσχας από το Europa League»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έχει επιπτώσεις (και) στον ρωσικό αθλητισμό. Η UEFA φαίνεται ότι είναι αποφασισμένη να αποβάλλει τη Σπαρτάκ Μόσχας απ' το Europa League σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild. Όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ, τα παιχνίδια της Σπαρτάκ Μόσχας με τη Λειψία για τη φάση των 16 της διοργάνωσης που είναι προγραμματισμένα για τις 10 και 17 Μαρτίου, δεν θα πραγματοποιηθούν καθώς η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία αποφάσισε να μην επιτρέψει στη ρωσική ομάδα να αγωνιστεί στο πλαίσιο των κυρώσεων που επιβάλλει η διεθνής κοινότητα στη Ρωσία.
Αρχικά συζητείτο η διεξαγωγή του πρώτου αγώνα, αντί της Ρωσίας να γίνει σε ουδέτερο έδαφος, είτε στην Αρμενία είτε στο Αζερμπαϊτζάν αλλά φαίνεται ότι ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσεφερίν, παίρνει πιο δραστικά μέτρα εις βάρος των Ρώσων. Εφόσον επιβεβαιωθεί η είδηση, η Λειψία θα προκριθεί στους προημιτελικούς χωρίς να παίξει.
«Συνεχίζουμε να είμαστε σε στενή επαφή με τις ομοσπονδίες και έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην UEFA και στην απόφασή τους. Υποθέτουμε ότι οι αγώνες θα ακυρωθούν» δήλωσε σχετικά ο ιδιοκτήτης της Λειψίας, Όλιβερ Μίντζλαφ.
Πλοίο ελληνικών συμφερόντων εντοπίστηκε στον Ατλαντικό με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης: Ο «Έλληνας Εσκομπάρ» πίσω από το φορτίο - Συλλήψεις στην Ελλάδα
Ενισχύουν τα μπλόκα οι αγρότες μετά το «όχι» στην πρόσκληση Μητσοτάκη για συνάντηση - Ο χάρτης των μπλόκων
Αποκάλυψη - βόμβα από τον Κωνσταντάρα: Έρχεται καταγγελία εις βάρος πασίγνωστου τραγουδιστή για σεξουαλική κακοποίηση
Χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Γιορτινές γεμίσεις για γαλοπούλα και κότα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



