Χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου η Άννα Κορακάκη και ο αδερφός της Διονύσης!
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η οικογένεια Κορακάκη διαπρέπει στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής! Μια ημέρα μετά την κατάκτηση του του χρυσού μεταλλίου στα 10 μέτρα πιστόλι, η Άννα Κορακάκη και ο αδερφός της Διονύσης Κορακάκης έφεραν ακόμη ένα μετάλλιο στην Ελλάδα!
Τα αδέρφια Κορακάκη κάνοντας μια εξαιρετική ομαδική προσπάθεια κατέλαβαν την τρίτη θέση στον κόσμο στο μεικτό των 10 μέτρων με αεροβόλο πιστόλι. Αρχικά προκρίθηκαν στην τελική οκτάδα, όπου τέθηκαν αντιμέτωποι για μια θέση στον τελικό με το ισχυρό δίδυμο της Σερβίας, Ζοράνα Αρούνοβιτς και Νταμίρ Μίκετς. Οι εξαιρετικοί Σέρβοι προκρίθηκαν στον τελικό (κι αργότερα πήραν το χρυσό) με σκορ 50 αντί 42,5 των Ελλήνων σκοπευτών, οι οποίοι κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο. Πρόκειται για ακόμη μια μεγάλη επιτυχία της οικογένειας Κορακάκη, καθώς στο πλευρό της Άννας και του Διονύση, βρίσκεται ο πατέρας και προπονητής του Τάσος Κορακάκης.
Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari
Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων
Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




