Αντετοκούνμπο: «Θέλω να είμαι στην Εθνική»! (vid)
Την επιθυμία του να ενισχύσει την Εθνική στο Παγκόσμιο της Κίνας εξέφρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πιο πάνω και από την πιθανότητα του να αναδειχθεί MVP του ΝΒΑ, βάζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο την παρουσία του στην Εθνική Ανδρών στο Παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας, το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, λίγη ώρα μετά τη νίκη της ομάδας του στο Μπρούκλιν επί των Νετς, υπό το βλέμμα μάλιστα του Μπιλ Κλίντον και την νέα αποθέωση που γνώρισε από τους Ελληνες της ομογένειας, μίλησε στην κάμερα του «Εθνικού Κήρυκα» και έδωσε τις... πολυαναμενόμενες διαβεβαιώσεις.
Διαβάστε ακόμη
Τραγωδία στον Ατλαντικό: Ανάμεσα στα θύματα του «Lily Jean» 33χρονος Έλληνας ψαράς από την Κρήτη
Μικρό διάλειμμα πριν το νέο κύμα κακοκαιρίας: Πού και πότε θα χτυπήσει - Πρόγνωση Μαρουσάκη
Γιατί η κυβέρνηση ανοίγει τώρα τη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση: Ποια άρθρα μπαίνουν στο τραπέζι του διαλόγου
Τα ψίχουλα που είδαν οι μισθωτοί, η άρση της μονιμότητας στο δημόσιο που θα ανακοινώσουν Μητσοτάκης και Παπαστεργίου στο κάδρο της «Βιολάντα»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





