• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Τροχαίο για την Πηγή Δεβετζή στην Εγνατία Οδό - Τούμπαρε το αυτοκίνητό της σε τούνελΘλίψη στη Ζάκυνθο για το θάνατο του 2χρονου αγοριού: Πώς το παιχνίδι με το σκύλο κατέληξε σε τραγωδίαΠερικυκλωμένο από ΜΑΤ το μνημείο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου - Κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό Σύνταγμα και ΠανεπιστήμιοΜετά την κακοκαιρία Byron έρχεται αντικυκλώνας – Πότε εξασθενούν τα φαινόμενα
δημοφιλές τώρα: Τραγωδία ανοιχτά της Κρήτης: Ναυάγιο με 18 νεκρούς μετανάστες
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   04.03.2022 23:56
Newsroom
Newsroom

Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στο Μόναχο - Αγκαλιάζει την 4άδα και το πλεονέκτημα έδρας

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Intime
Intime

Ο Ολυμπιακός στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, σε έναν ιδιαίτερα κρίσιμο αγώνα για το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, νικώντας την Μπάγερν, με 98-88, στο Μόναχο, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Euroleague. Ο MVP Τάιλερ Ντόρσεϊ για 3 δεκάλεπτα οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» στην 4η διαδοχική και 16η νίκη τους στο σύνολο (ρεκόρ 16-9), με 25 πόντους (5/6 βολές, 4/6 δίποντα και 4/4 τρίποντα) σε 25:57΄΄ συμμετοχής.

Η Μπάγερν που είχε πρώτο σκόρερ τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Ογκάστιν Ρούμπιτ (18π.) υποχώρησε στο 12-13 και έχασε κάθε ελπίδα για παρουσία στην τετράδα, την ώρα που συνεχίζει να παλεύει για την οκτάδα, σε περίπτωση που τεθούν εκτός οι ρωσικές ομάδες, στις 21 Μαρτίου. Ο Λούτσιτς πρόσθεσε 15 πόντους και από 12 οι Χίλιαρντ και Χάντερ. Κι αν ο Παναθηναϊκός ή καλύτερα ο... Κάιλ Χάινς είχε κάνει τη χάρη στον Ολυμπιακό και είχε ηττηθεί στο ΟΑΚΑ η Αρμάνι Μιλάνο, τότε η ομάδα του Πειραιά θα ήταν ακόμη πιο κοντά στην 3η θέση, αφού πλέον οι Ιταλοί έχουν ρεκόρ 18-8, δηλαδή δύο περισσότερες νίκες αλλά με έναν περισσότερο αγώνα.

Ο Ντόρσεϊ πάντως δεν ήταν μόνος απόψε! Ο Ολυμπιακός επέστρεψε από το -10 (50-40) στις αρχές της 2ης περιόδου και χάρη στο double double που σημείωσε ο Κώστας Σλούκας με 11 πόντους και 10 ριμπάουντ. Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν και πάλι ουσιαστικός με 17 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ενώ ο Χασάν Μάρτιν αποδείχτηκε... άνθρωπος της τελευταίας στιγμής με διαδοχικούς πόντους στα τελευταία λεπτά και 14 συνολικά. Φαλ (10π., 7ρ.), Λαρεντζάκης (9π. με 3/3 τρίποντα) και Ουόκαπ (7π.) έβαλαν κι αυτοί ένα... λιθαράκι για μια ιδιαίτερα σημαντική νίκη στον δρόμο προς το... Βελιγράδι.

Πανό με το μήνυμα “ No More War” κράτησαν οι παίκτες των δύο ομάδων πριν το τζάμπολ, αναφορά για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, ενώ ο προπονητής της Μπάγερν, Αντρέα Τρινκιέρι φορούσε T-shirt με το ίδιο μήνυμα.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 29-28, 53-50, 69-73, 88-98

Μπάγερν Μονάχου (Τρινκιέρι): Τόμας 8 (0/4 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 2/2 βολές, 4 ριμπάουντ), Γουόλντεν 6 (2), Χάντερ 12 (4/7 δίποντα, 4/4 βολές), Γιάραμαζ 9 (2), Λούτσιτς 15 (3/4 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 6/7 βολές, 8 ριμπάουντ), Τζορτζ, Ομπστ, Τζέντοβιτς, Ρούμπιτ 18 (3/6 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 3/3 βολές, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα), Σίσκο 4, Χίλιαρντ 12 (2), Ραντόσεβιτς 4

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 7 (2/4 δίποντα, 3/4 βολές, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Ντόρσεϊ 25 (4/6 δίποντα, 4/4 τρίποντα, 5/6 βολές), Λαρεντζάκης 9 (3/3 τρίποντα), Φαλ 10 (3/5 δίποντα, 4/4 βολές, 7 ριμπάουντ), Σλούκας 11 (5/5 δίποντα, 10 ασίστ, 2 λάθη), Μάρτιν 14 (6/6 δίποντα, 2/3 βολές), Βεζένκοβ 17 (5/7 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 4/5 βολές, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Παπανικολαόυ 3 (1/6 τρίποντα), Ζαν-Σαρλ, ΜακΚίσικ 2 (4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα)

Διαβάστε ακόμη

Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει

Kακοκαιρία Byron: «Κοκκίνησε» το Καστελόριζο από τα λασπόνερα - Αίτημα για κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης

Δώρο Χριστουγέννων: Πότε θα πληρωθεί, σε ποιους και πώς να το υπολογίσετε

Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Ολυμπιακός
  • Euroleague
  • Μπάγερν Μονάχου
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr