• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Ήθελε να χωρίσει να φύγει, αλλά δεν είχε πού να πάει» - Προθεσμία στον 41χρονοΝεκρός οδηγός ταξί που έπεσε με το όχημά του στο λιμάνι του ΠειραιάΟύτε ευρώ από τον περασμένο Αύγουστο οι γιατροί της Αθήνας για το πρόγραμμα «Προλαμβάνω» - Οι καταγγελίες«Δεν τον είδα καν τον οδηγό» λέει η μητέρα που έσωσε το παιδί της από τρελή πορεία ΙΧ
δημοφιλές τώρα: Σιδηρόδρομος: Ελάχιστα 24ωρα μετά την επανασύνδεση της Φλώρινας επέστρεψαν τα... λεωφορεία
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   06.03.2022 21:26 
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten

Νίκησε στη Νίκαια ο Παναιτωλικός που πάει... ξέγνοιαστος στα πλέι άουτ

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

Intime
Intime
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Το κλείσιμο της «αυλαίας» της κανονικής περιόδου της Super League βρήκε τον Παναιτωλικό στην ένατη θέση και «αγκαλιά» με το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι άουτ, μετά το «διπλό» που σημείωσε στο γήπεδο της Νεάπολης. Η ομάδα του Αγρινίου νίκησε 2-1 τον Ιωνικό, για την 26η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον Καρέλη στο 32΄ να ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους και τον Κορνέλιους στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων να «σφραγίζει» το «τρίποντο» του Παναιτωλικού. Ο Λένις στο 82΄ είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας στα πρώτα λεπτά του αγώνα, ήλεγξαν το κέντρο και στο 32΄ άνοιξαν το σκορ, όταν μετά από σέντρα του Μεντόσα από τα αριστερά, ο ξεχασμένος στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής Καρέλης πήρε την ασίστ και έγραψε το 1-0. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, είχαν τις ευκαιρίες στο 38΄ και το 41΄, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν το δρόμο προς τα αποδυτήρια έχοντας πετύχει την ισοφάριση.

Με τον Ιωνικό αποφασισμένο να φέρει το ματς στα ίσια, οι γηπεδούχοι πάλεψαν από την έναρξη της επανάληψης για το 1-1, απείλησαν στο 55΄, όταν ο Ρομαό βρέθηκε χωρίς αποτελέσματα τετ α τετ με τον Ανέστη (μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού) και δικαιώθηκαν στο 82΄ από τον Λένις, που είχε περάσει αλλαγή στο 66΄. Ο Άοσμαν βρήκε τον Λένις εντός της αντίπαλης περιοχής και ο τελευταίος με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο, ο Κορνέλιους στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων «πάγωσε» το γήπεδο της Νεάπολης, με τον Κορνέλιους να γίνεται αποδέκτης της σέντρας του Νταγκό και από κοντά να διαμορφώνει το τελικό 2-1 για τον Παναιτωλικό.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι (90+2΄ Μαναλης), Βαφέας (66΄ Καμπρας), Βαλεριάνος, Ντάλσιο, Κιάκος (46΄ Κανιας), Άοσμαν, Μάντζης (66΄ Λένις), Τουράμ.

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης (89΄ Λουι), Κορνέλιους, Λάρσον, Χουχούμης, Φλόρες (61΄ Αντούνες), Μάρτενσον, Ντουάρτε (89΄ Μπακαδήμας), Μεντόσα (81΄ Νταγκο), Βέργος, Καρέλης (61΄ Ντίας).

Διαβάστε ακόμη

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Ήθελε να χωρίσει να φύγει, αλλά δεν είχε πού να πάει» - Προθεσμία στον 41χρονο

Ούτε ευρώ από τον περασμένο Αύγουστο οι γιατροί της Αθήνας για το πρόγραμμα «Προλαμβάνω» - Οι καταγγελίες

«Προγραμματισμένοι» για καταστολή με στρατιωτικό εξοπλισμό: Η ακτινογραφία της αστυνομικής βίας στην Ελλάδα

Και επίσημα τέλος στην ΚΟ της Νέας Αριστεράς - Το σχόλιο Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Παναιτωλικός
  • Ιωνικός Νικαίας
  • SuperLeague
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr