• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Ώρα μηδέν» για τους αγρότες: Την Πέμπτη οι κρίσιμες αποφάσεις - Το σενάριο για Χριστούγεννα με μπλόκαΜε 159 «ναι» ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός - Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης στο στεγαστικό και οι αιχμές για την «Ιθάκη»Ελβετικό φράγκο: Τι προβλέπει η ρύθμιση για τη μετατροπή των δανείων σε ευρώ - Αναλυτικά παραδείγματαΣτάση εργασίας στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ την Τετάρτη - Οι ώρες και οι γραμμές που δεν επηρεάζονται
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   10.03.2022 12:00
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Εκτός ελέγχου ο Αλ Κελαϊφί

Άνω-κάτω η Παρί μετά τον αποκλεισμό: Ήρθαν στα χέρια Νεϊμάρ - Ντοναρούμα - Έξαλλος ο Αλ Κελαϊφί απείλησε υπάλληλο της Ρεάλ

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
AP Photo
AP Photo

Μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα στην Παρί Σεν Ζερμέν είχαν πιστέψει ότι η πρόκριση δεν θα χανόταν. Ωστόσο, μολονότι προηγήθηκαν με τον Μπαπέ στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, βίωσαν μια τραυματική εμπειρία καθώς σε διάστημα 18 λεπτών (61'-78') δέχθηκαν τρία γκολ απ' τον Μπενζεμά και υπέστησαν έναν σοκαριστικό αποκλεισμό. Το χαστούκι ήταν ηχηρό για την ομάδα του Παρισιού κάτι που αποτυπώθηκε και στις ακραίες αντιδράσεις που υπήρξαν μετά το τέλος της «τιτανομαχίας» με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Εντός των αποδυτηρίων της Παρί η κατάσταση ήταν εκρηκτική και τα νεύρα τεντωμένα. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ole», το λάθος του Ντοναρούμα απ' το οποίο προήλθε η ισοφάριση των Μερένχες, είχε ως αποτέλεσμα να επικρατήσει μεγάλη ένταση στο εσωτερικό της ομάδας. Όπως αποκαλύπτει το σχετικό ρεπορτάζ, ο Νεϊμάρ φέρεται να επέκρινε τον Ιταλό τερματοφύλακα, ο οποίος αντέδρασε. Το ίδιο έκανε και ο Βραζιλιάνος σταρ στη συνέχεια με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια.

Εκτός ελέγχου ο Αλ Κελαϊφί

Σε άλλο σημείο στο εσωτερικό του γηπέδου, ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί ήταν εξοργισμένος για την ίδια φάση που οι παίκτες της ομάδας του έπαιξαν ξύλο. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ, ο Καταριανός επιχειρηματίας εισέβαλλε εν εξάλλω στα αποδυτήρια του Μπερναμπέου ουρλιάζοντας εις βάρος των διαιτητών. Οι φωνές του σχετίζονταν με τη φάση του πρώτου γκολ της Ρεάλ, καθώς έχει προηγηθεί επαφή του Μπενζεμά πάνω στον Ντοναρούμα.

Όπως μετέδωσε το ισπανικό δίκτυο Movistar+, ο πρόεδρος της Παρί και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA, Αλ Κελαϊφί, κατέβηκε από τις θέσεις των VIP στα αποδυτήρια ψάχνοντας τους διαιτητές. Σύμφωνα με ορισμένα ρεπορτάζ Ισπανών δημοσιογράφων, έφτασε σε σημείο να κλοτσήσει ακόμη και την πόρτα ενός δωματίου όπου πίστευε ότι ήταν ο χώρος των διαιτητών, αλλά τελικά ήταν το γραφείο ενός αξιωματούχου της Ρεάλ! Ψυχραιμότεροι φέρονται να προσπάθησαν να τον καθησυχάσουν, όμως υπάρχουν ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι κλήθηκε να παρέμβει η ασφάλεια του γηπέδου.

Επίσης, σύμφωνα με τη Marca, ο Αλ Κελαϊφί δεν δίστασε μέχρι και να απειλήσει υπάλληλο των Μερένχες! Τη στιγμή της έντασης κάποιος άνθρωπος της Ρεάλ άρχισε να καταγράφει σε βίντεο το ξέσπασμα του Καταριανού, ο οποίος εκνευρίστηκε ακόμη περισσότερο. Ο Αλ Κελαϊφί κινήθηκε απειλητικά εναντίον του φωνάζοντας: «Θα σε σκοτώσω». Αργότερα, ο αθλητικός διευθυντής των Παριζιάνων, Λεονάρντο, ζήτησε να διαγραφεί το υλικό που υπήρχε στο κινητό του υπαλλήλου της Ρεάλ.

Διαβάστε ακόμη

Οι δημοσκοπήσεις που «μπλόκαραν» το Μαξίμου, η γελοία φήμη για τον Ξυλούρη που δεν είναι «Φραπές», η σύγκρουση Καρυστιανού-Ασλανίδη

Διαγωνισμοί και... αποκλεισμοί: Κόντρα ΚΤΕΛ - κυβέρνησης για το συγκοινωνιακό έργο στην περιφέρεια

Τα μέτρα - έκπληξη στο στεγαστικό, το μήνυμα στους αγρότες και οι αιχμηρές αναφορές: Τι είπε ο Μητσοτάκης στη Βουλή

Στάση εργασίας στα λεωφορεία σήμερα - Οι ώρες και οι γραμμές που δεν επηρεάζονται

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Νεϊμάρ
  • Παρί Σεν Ζερμέν
  • Νασέρ Αλ Κελαϊφί
  • Champions League
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr