• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Πόσο ακριβότερο είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Εκτοξεύονται οι τιμές σε κρέας και γλυκάFormula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λάντο Νόρις!«Μείναμε έκπληκτοι από την ποικιλία και την ομορφιά»: Τα υδροθερμικά μυστικά που κρύβει ο βυθός της Μήλου«Πατούν γκάζι» οι αγρότες: Δεν ικανοποιούνται από τις εξαγγελίες - Νέες κινητοποιήσεις σε Έβρο, Γιάννενα, Αθηνών - Λαμίας και Κρήτη«Βόμβες» Τραμπ Τζούνιορ για Ουκρανία: Είναι πιο διεφθαρμένη από τη Ρωσία - Η στήριξη των ΗΠΑ ενδέχεται να σταματήσει
δημοφιλές τώρα: Αυτοκινητιστής έχασε τη δουλειά του επειδή το υπουργείο Μεταφορών ξέμεινε από ταχογράφους
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   12.03.2022 23:19 
Newsroom
Newsroom

Έβγαλε την υποχρέωση ο Ολυμπιακός - Με έναν 15χρονο κι έναν 16χρονο έπαιξε ο Ηρακλής!

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Intime
Intime

Δίχως να συναντήσει πρόβλημα και παίζοντας «σβηστά» απέναντι στον αποδεκατισμένο Ηρακλή, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 94-65 για τη 17η αγωνιστική της Basket League. Οι «κυανόλευκοι», που αγωνίστηκαν με μόλις 7 παίκτες, δεν ήταν σε θέση να κοντράρουν τους Ερυθρόλευκους του Γιώργου Μπαρτζώκα, οι οποίοι βεβαίως είχαν το μυαλό τους περισσότερο στη «διαβολοβδομάδα» που ακολουθεί με τα ματς στο Κάουνας κόντρα στη Ζαλγκίρις (15/3) και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (17/3).

Τα «φώτα» πάντως έπεσαν στον νεαρό Παναγιώτη Αργυρούλη (16 χρ., 1,94 μ.) και στο μέλος της παιδικής ομάδας του Ηρακλή, τον 15χρονο Γιάννη Κομνινιάδη (1,81 μ.) οι οποίοι σκόραραν και πήραν θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι.

Με αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός ανέβηκε στο 14-1 και προσωρινά στην πρώτη θέση -την Κυριακή παίζει ο Παναθηναϊκός (13-1) με το Περιστέρι- και ο Ηρακλής πήγε στο 3-12 και μαζί με τον Ιωνικό -υπερισχύουν οι Θεσσαλονικείς- στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Διψήφιοι σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν οι Παπανικολάου με 21 πόντους, Πρίντεζης (15), Λαρεντζάκης (12) και Ντόρσεϊ (11), ενώ για τον Ηρακλή ο Γκάρετ είχε 20 πόντους και 10 ριμπάουντ και ο Χένρι 19 πόντους αλλά και 15 λάθη!

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-14, 38-33, 61-50, 94-65.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 5 (1 τρίποντο, 6 ασίστ), Ντόρσεϊ 11 (1), Πρίντεζης 15 (1 τρίποντο, 4 ασίστ), Παπανικολάου 21 (5/7 τρίποντα, 5 ασίστ, 5 λάθη), Ζαν Σαρλ (6 ριμπάουντ), Έισι 3 (1), Λούντζης 8 (1 τρίποντο, 5 ασίστ), Λαρεντζάκης 12 (4/7 τρίποντα, 4 ασίστ), Σλούκας, Μάρτιν 8 (4/4 δίποντα), Βεζένκοβ 7 (0/5 τρίποντα), ΜακΚίσικ 4 (4 ασίστ, 4 κλεψίματα).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μέξας): Γουντς 11 (4/10 δίποντα, 0/4 τρίποντα, 3/3 βολές), Σκορδίλης 6 (12 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 5 λάθη), Χένρι 19 (3/8 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 15 λάθη), Γκάρετ 20 (7/10 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 6/9 βολές, 10 ριμπάουντ), Ντολεζάι 5 (1), Αργυρούλης 2, Κομνινιάδης 2.

Διαβάστε ακόμη

«Βόμβες» Τραμπ Τζούνιορ για Ουκρανία: Είναι πιο διεφθαρμένη από τη Ρωσία - Η στήριξη των ΗΠΑ ενδέχεται να σταματήσει

«Πατούν γκάζι» οι αγρότες: Δεν ικανοποιούνται από τις εξαγγελίες - Νέες κινητοποιήσεις σε Έβρο, Γιάννενα, Αθηνών - Λαμίας και Κρήτη

Πόσο ακριβότερο είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Εκτοξεύονται οι τιμές σε κρέας και γλυκά

Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λάντο Νόρις!

επόμενο άρθρο
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr