• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Ραγδαίες εξελίξεις στο Κίνημα Δημοκρατίας: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αναστολής - Η ανακοίνωση ΚασσελάκηΛίμνη Μόρνου: Τα πρώτα αισιόδοξα νέα - Τι δείχνουν οι δορυφορικές εικόνες μετά τις ισχυρές βροχέςΣοκαριστική τροπή στο Αίγιο: Νεκρός ο ασθενής - μποξέρ που γρονθοκόπησε τον γιατρό στο νοσοκομείοΧρυσοχοΐδης: Η ΕΛΑΣ δεν έχει δείρει τους αγρότες στα μπλόκα - Έρχονται νέες συλλήψεις για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
δημοφιλές τώρα: Ραγδαίες εξελίξεις στο Κίνημα Δημοκρατίας: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αναστολής - Η ανακοίνωση Κασσελάκη
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   06.04.2022 23:14
Newsroom
Newsroom

Euroleague: Έχασε και στο Βερολίνο ο Παναθηναϊκός που αγωνιά για Νέντοβιτς

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Intime
Intime

Ο εκπληκτικός Νέμανια Νέντοβιτς ήταν απελπιστικά μόνος και ο Παναθηναϊκός γνώρισε άλλη μια ήττα κατά την εφετινή τραυματική εμπειρία του στην Euroleague. Οι Πράσινοι ηττήθηκαν δίκαια απ' την Άλμπα στο Βερολίνο με 87-78 σε εξ αναβολής αγώνα για την 19η αγωνιστική, όμως το χειρότερο όλων είναι πως ο πολυτιμότερος παίκτης των Πρασίνων τραυματίστηκε και η παρουσία του είναι αμφίβολη για το καθοριστικό ντέρμπι της Basket League με τον Ολυμπιακό που θα κρίνει την πρωτιά στην κανονική περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αθλητισμός | 06.04.2022 11:58
Μουντιάλ 2022: Το πλήρες πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ
Αθλητισμός | 06.04.2022 18:42
Λουτσέσκου: «Έτοιμος ο ΠΑΟΚ - Πρέπει να υπάρχει συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση»
Αθλητισμός | 06.04.2022 19:34
Δημοσίευμα «βόμβα» για το ευρωπαϊκό μπάσκετ: «Σχέδιο για νέα Euroleague με τρελά λεφτά και ΠΑΟ, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρη»

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο θεωρητικά δεν είχε μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο, όμως η... άχρωμη εμφάνιση του Τριφυλλιού έριξε την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη στο 8-19 και πλέον την έφερε «αγκαλιά» με την τελευταία θέση. Για την ακρίβεια, οι Πράσινοι, που δεν έδωσαν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις μετά τις νίκες κόντρα στη Ρέαλ Μαδρίτης και την ΑΕΚ, θα αποφύγουν πια την τελευταία θέση του ταμπλό μόνο αν κάνουν «διπλό» στην έδρα της Φενέρμπαχτσε την Παρασκευή (8/4). Από την άλλη, η Άλμπα ανέβηκε στο 12-15.

Ωστόσο, η ήττα στη Γερμανία και η διαφαινόμενη ιστορικά χαμηλή θέση στην κατάταξη δεν ήταν τα μοναδικά... κακά που έγιναν για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Κι αυτό γιατί λίγες μέρες από το ματς με τον Ολυμπιακό (11/4) ο Νεμάνια Νέντοβιτς τραυματίστηκε στο 37', «παγώνοντας» τους ανθρώπους του Τριφυλλιού. Ο Σέρβος, που έκανε μια μυθική εμφάνιση με 27 πόντους σε 28', τελικά αποχώρησε από το παρκέ πατώντας και τα δύο πόδια του. Η πρώτη διάγνωση κάνει λόγο για διάστρεμμα και η παρουσία του στο ντέρμπι είναι πλέον αμφίβολη. Πέραν του «Νέντο», οι Ιωάννης Παπαπέτρου (15π., 5ρ.) και Οκάρο Ουάιτ (12π.) ήταν διψήφιοι, με τον Γιώργο Παπαγιάννη (4π., 2/7 δίποντα, 8ρ.), τον Ντάριλ Μέικον (6π., 2/6 σουτ) και τον Χάουαρντ Σαντ Ρος (3π., 1/4 σουτ, 3λ.) να μένουν χαμηλά.

Για τους νικητές των 14 τριπόντων ξεχώρισαν οι Όσκαρ ντα Σίλβα (16π.), Μαοντό Λο (11π., 7ασ.), Ματ Ντέλοου (11π.), Κριστ Κουμάντζε (12π., 8ρ.) και Γιόβελ Ζούσμαν (11π.).

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 28-13, 44-40, 69-55, 87-78

ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (Γκονθάλεθ): Λο 11 (3 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 7 ασίστ, κανένα λάθος σε 23:20), Ντα Σίλβα 16 (5/10 δίποντα, 2/3 τρίποντα), Σμιθ 6 (1/9 σουτ), Ντέλοου 11 (2/2 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 1/1 βολή), Μάτισεκ 2, Σνάιντερ 3, Ολίντε, Κουμάτζι 12 (5/8 δίποντα, 2/2 βολές, 8 ριμπάουντ σε 14:08), Τίμαν 4 (7 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Σίκμα 2 (1/7 σουτ, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Μπλατ 9 (3), Ζούσμαν 11 (3/4 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Πρίφτης): Μέικον 6 (2/8 σουτ), Παπαγιάννης 4 (2/7 δίποντα, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα, 3 μπλοκ), Μποχωρίδης, Καββαδάς 5, Παπαπέτρου 15 (3/6 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 6/8 βολές, 5 ριμπάουντ), Κασελάκης 4, Γουάιτ 12 (3/4 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 3/3 βολές, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 λάθη), Νέντοβιτς 27 (8/11 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 2/2 βολές, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 4 λάθη), Έβανς, Μαντζούκας 2, Σαντ-Ρος 3 (4 ριμπάουντ, 4 ασίστ)

Διαβάστε ακόμη

Σίδνεϊ: Τα βίντεο και οι μαρτυρίες της φρίκης - «Είχε την κόρη του αγκαλιά και προσευχόταν ενώ έπεφταν δίπλα του σφαίρες»

Λίμνη Μόρνου: Τα πρώτα αισιόδοξα νέα - Τι δείχνουν οι δορυφορικές εικόνες μετά τις ισχυρές βροχές

Ραγδαίες εξελίξεις στο Κίνημα Δημοκρατίας: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αναστολής - Η ανακοίνωση Κασσελάκη

Συγκλονιστικό βίντεο: Πατέρας συναντιέται με τον οδηγό που σκότωσε τα τρία του παιδιά - «Σε έχω συγχωρέσει»

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Παναθηναϊκός
  • Νεμάνια Νέντοβιτς
  • Euroleague
  • Αλμπα Βερολίνου
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr