Premier League: Μέγας Κριστιάνο Ρονάλντο με χατ-τρικ στα 37 του - Για 16η σερί σεζόν σκόραρε +20 γκολ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν και πάλι αυτός που έσωσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς πέτυχε χατ τρικ και την οδήγησε στη δύσκολη νίκη επί της Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη με 3-2 στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Premier League, διατηρώντας την «ζωντανή» στη μάχη για τη συμμετοχή στο Champions League.
Κι αν τελικά οι Κόκκινοι Διάβολοι τα καταφέρουν θα το οφείλουν σε μεγάλο βαθμό στον Πορτογάλο σούπερ σταρ. Στα 37 του χρόνια, κουβαλάει στις πλάτες του μία… ελλειμματική ομάδα. Είναι τρίτος σκόρερ στην Premier League, για 16η συνεχόμενη σεζόν στην καριέρα του σκοράρει 20+ γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και έφτασε τα 50 χατ-τρικ στην καριέρα του!
Η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ εμφάνισε ξανά αστάθεια στην απόδοση της, καθώς ενώ προηγήθηκε με τα δύο πρώτα γκολ του Πορτογάλου σούπερ σταρ (7', 32'), η Νόριτς κατάφερε να ισοφαρίσει στη συνέχεια με τα τέρματα των Ντάουελ (45') και Πούκι (52'). Ο Ρονάλντο όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και έστειλε για τρίτη φορά στα δίχτυα στο 76ο λεπτό, γνωρίζοντας την αποθέωση ξανά στο «Ολντ Τράφορντ».
Στο μεταξύ, η Αρσεναλ έμεινε μακρύτερα από την τέταρτη θέση, καθώς ηττήθηκε στην έδρα της Σαουθάμπτον (1-0), ενώ η Μπρέντφορντ νίκησε στην έδρα της Γουότφορντ με 2-1 και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία και τη νέα σεζόν.
Νωρίτερα, η Τότεναμ υπέστη σοκ και έχασε τρεις πολύτιμους βαθμούς σήμερα από την -αδιάφορη βαθμολογικά- Μπράιτον (0-1) στο Λονδίνο. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα της Μπράιτον και γνώρισε την οδυνηρή ήττα στο 90ο λεπτό με το γκολ του Τροσάρ. Η ήττα αυτή της στερεί τη δυναμική που είχε στην προσπάθεια που κάνει για να κατακτήσει την τέταρτη θέση της βαθμολογίας και να πάρει το «εισιτήριο» της συμμετοχής στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Μάχη στο υπουργείο Υγείας για να βρεθεί προσωπικό ώστε να καλυφθούν τα κενά στα νησιά
Από τη Γάζα στα Τέμπη: Η εποχή της ατιμωρησίας είναι εδώ και η Ελλάδα στις «μαύρες σελίδες» της Διεθνούς Αμνηστίας
Πρόγνωση Μαρουσάκη: «Φθινοπωρινή παρένθεση» προ των πυλών - Ο καιρός τις επόμενες ώρες και η επιστροφή της Άνοιξης
Η άφιξη της φορτωμένης με βόμβες Κοβέσι, ο πονοκέφαλος που προκαλούν δεκάδες βουλευτές στον Μητσοτάκη και ο μικρός «πάγκος» που έχει η ΝΔ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





