Super League 2: Λεβαδειακός και Βέροια εξασφάλισαν την πρωτιά σε Νότιο και Βόρειο όμιλο και παίζουν μπαράζ για την απευθείας άνοδο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Μια αγωνιστική πριν από το φινάλε της Super League 2 ο Λεβαδειακός και η Βέροια αναδείχθηκαν πρωταθλητές σε Νότιο και Βόρειο όμιλο αντιστοίχως, και θα αναμετρηθούν μεταξύ τους για το απευθείας εισιτήριο στη Super League. Μάλιστα ο χαμένος θα έχει ακόμη μια ευκαιρία καθώς θα δώσει νέο μπαράζ με τον 13ο της μεγάλης κατηγορίας (ο 14ος της Super League μετά τα πλέι άουτ θα υποβιβαστεί απευθείας).
Το διπλό μπαράζ ανόδου του Λεβαδεικού με τη Βέροια θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα στις 8 και 15 Μαΐου, καθώς την Πρωτομαγιά θα ολοκληρωθεί η regular season, ενώ στη συνέχεια η ομάδα που θα χάσει θα περιμένει το φινάλε της Super League για νέο διπλό μπαράζ με τον προτελευταίο της πρώτης κατηγορίας.
Κατά την 31η αγωνιστική της Super League 2, ο Λεβαδειακός και η Βέροια, μετά τις νίκες τους κόντρα σε Καραϊσκάκη και Θεσπρωτό με 3-0 και 3-1 αντιστοίχως, εξασφάλισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος στους δύο ομίλους. Το έργο για τα δύο φαβορί ήταν πολύ εύκολο. Η ομάδα της Βοιωτίας προηγήθηκε στην Άρτα μόλις στο 4’ με 2-0 με ισάριθμα γκολ του Μυτίδη, ενώ στο 59’ ο Τσάπρας διαμόρφωσε το τελικό σκορ για την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη. Ταυτόχρονα, με αυτό το αποτέλεσμα υποβιβάστηκε οριστικά ο Καραϊσκάκης.
Από την άλλη πλευρά, η Βέροια προηγήθηκε επίσης πολύ νωρίς με δύο γκολ, αρχικά του Πασά στο 10’ και στη συνέχεια του Κουατένγκ στο 21’. Οι φιλοξενούμενοι «κλείδωσαν» τη νίκη τους επί της ομάδας του Χουάν Ραμόν Ρότσα στο 45’ με γκολ του Μούργου, με τους γηπεδούχους να μειώνουν απλά στο 64’ με πέναλτι του Κωνσταντίνου, με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα να τους διατηρεί σε μεγάλο κίνδυνο για την παραμονή τους στην κατηγορία.
Ένταση και χημικά στην Πάτρα: Μπλόκο της ΕΛΑΣ στη γέφυρα του Ρίου - Έκοψαν την κυκλοφορία με κλούβες
Κρεμλίνο: Οι θέσεις του Τραμπ για το Ουκρανικό συμπίπτουν με τις δικές μας
Απίστευτο περιστατικό στην Αμαλιάδα: Μαθητής γυμνασίου εκβίαζε 12χρονο - Του απέσπασε πάνω από 8.000 ευρώ
Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



