
Όσο ζει ελπίζει η Ίντερ που νίκησε την Κάλιαρι αλλά θέλει ήττα της Μίλαν την τελευταία αγωνιστική
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Όσο ζει ελπίζει η Ίντερ που επικράτησε της Κάλιαρι και παρέμεινε στο παιχνίδι του τίτλου της Serie A, έστω κι αν η Μίλαν έχει το προβάδισμα. Με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να σκοράρει δύο γκολ, οι Νερατζούρι νίκησαν εκτός έδρας με 3-2 και μείωσαν ξανά τη διαφορά στους δύο βαθμούς από τους Ροσονέρι μια αγωνιστική πριν το φινάλε.
Στο φινάλε της σεζόν η Κυπελλούχος Ιταλίας Ίντερ παίζει εντός έδρας με τη Σαμπντόρια, ενώ η Μίλαν δοκιμάζεται στην έδρα της Σασουόλο. Ωστόσο της αρκεί ακόμη και η ισοπαλία για να στεφθεί πρωταθλήτρια καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της συμπολίτισσας. Επί της ουσίας η Ίντερ θέλει δική της νίκη και (μόνο) ήττα της Μίλαν για να διατηρήσει τα σκήπτρα στο Καμπιονάτο. Η Κάλιαρι παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού.
Για την Ιντερ άνοιξε το σκορ ο Νταρμιάν στο 25, ενώ ο Λαουτάρο στο 51 έγραψε το 0-2. Ο Μπάμπης Λυκογιάννης μείωσε με ένα εξαιρετικό γκολ στο 53' αλλά ο Λαουτάρο είχε ακόμη ένα τέρμα για να διαμορφώσει το τελικό 1-3.
Μάχη στα συντρίμμια στην Κολομβία: Ο μαύρος απολογισμός και τα μικρά θαύματα σε μια μεγάλη τραγωδία
Από την αποτροπή στην επίθεση το Ιράν; Οι νέοι διορισμοί του Χαμενεΐ και το μήνυμα προς τις ΗΠΑ
Επικός Τεντόγλου! Ξέχασε το χρυσό μετάλλιο και είπε on air: «Το παράτησα εκεί, έκανα μαλ...»
Ξεχάστε το Google Maps: Ο καλλιτέχνης που περπατά τις πόλεις και τις μετατρέπει σε μοναδικούς χάρτες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr



