Το πρόγραμμα ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού ως το φινάλε - Πάει για αήττητο τίτλο ο «δικέφαλος»
Ο ΠΑΟΚ έχοντας βγάλει όλα τα ντέρμπι «αναίμακτα» μπορεί να γράψει ιστορία κατακτώντας το πρωτάθλημα αήττητος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με τα 2/3 του πρωταθλήματος να έχουν συμπληρωθεί, ο ΠΑΟΚ που βρίσκεται ουσιαστικά στο... +10 από τον Ολυμπιακό, μιας κι έχει και την ισοβαθμία, μπορεί να φτάσει ως το φινάλε της Super League, αήττητος και να κάνει ό,τι είχε κάνει ο Παναθηναϊκός στο μακρινό 1964. Εκτοτε, ακόμα και στα χρόνια της κυριαρχίας του Ολυμπιακού δεν πήρε ομάδα πρωτάθλημα χωρίς να σκοντάψει πουθενά.
Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει βγάλει όλα τα ντέρμπι κι έχει περάσει από δύσκολες έδρες, μπορεί αν δεν χαλαρώσει, να το καταφέρει. Ήδη έχει κάνει ιστορικό αήττητο ρεκόρ 20 αγώνων, σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ των 19 σε μια αγωνιστική χρονιά και ετοιμάζεται να καταρρίψει το επόμενο.
Παρακάτω οι εναπομείναντες αγώνες ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού:
ΠΑΟΚ: Με Απόλλωνα Σμύρνης (*), Αρη, Παναθηναϊκό (*), Ατρόμητο, Παναιτωλικό (*), Ξάνθη (*), Λαμία, ΑΕΛ (*), Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα (*).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Με ΑΕΚ, ΟΦΗ, Απόλλωνα Σμύρνης (*), Αρη, Παναθηναϊκό (*), Ατρόμητο, Παναιτωλικό (*), Ξάνθη, Λαμία (*), ΑΕΛ (*).
Με αστερίσκο (*) οι εκτός έδρας αναμετρήσεις.
Κοινό μέτωπο των 8 ευρωπαϊκών χωρών απέναντι σε Τραμπ: «Υπονομεύεις τις διατλαντικές σχέσεις»
Αγωνία για τη διάσωση των οκτώ ορειβατών στον Ταΰγετο - Δεν κατάφερε να προσεγγίσει το ελικόπτερο
Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Β’ Ημιτελικού της Ελλάδας
Προϋπήρξε η ανάπτυξη μαθηματικής σκέψης από τη γλώσσα; Μια νέα επιστημονική μελέτη ίσως έχει την απάντηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




