NBA: Διέλυσαν τους Χιτ και ισοφάρισαν τη σειρά οι Σέλτικς
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο καταπληκτικός Τζέισον Τέιτουμ με 31 πόντους, 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ οδήγησε τους Σέλτικς σε μια άνετη νίκη κόντρα στους Χιτ, που πλήρωσαν την μεγάλη αστοχία τους και τις κάκιστες επιλογές τους.
Ο μόνος που... διασώθηκε από τους Χιτ, ήταν ο Βίκτορ Ολαντίπο, που σημείωσε 23 πόντους έχοντας και έξι ασίστ, με τον Τζίμι Μπάτλερ, να κινείται σε... ρηχά νερά (6 πόντοι, 7 ριμπάουντ).
Έτσι, οι «Κέλτες» έφτασαν με μεγάλη άνεση στη νίκη με 102-82 και ισοφάρισαν σε 2-2 την σειρά των τελικών της ανατολικής περιφέρειας.
Πλέον η σειρά θα μεταφερθεί και πάλι στο Μαϊάμι, εκεί όπου οι γηπεδούχοι καλούνται να υπερασπιστούν την έδρα τους, απέναντι στους τρομερούς Σέλτικς του Ίμε Ουντόκα.
Διαβάστε ακόμη
Το παρασκήνιο της παραίτησης Λαζαρίδη: Η «χαριστική βολή» της Ντόρας και το πλήγμα στο κεντρικό αφήγημα της ΝΔ
Κίεβο: 5 νεκροί από την επίθεση στο σούπερ μάρκετ - Ρώσος πρώην αντισυνταγματάρχης ο δράστης
«Καταστράφηκε η ζωή μου - Πρέπει να δικαστεί»: Η καθαρίστρια του Βόλου για την υπόθεση Λαζαρίδη
Η «εξέγερση» των influencers: Γιατί Ρωσίδες του Instagram τα βάζουν με τον Πούτιν;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




