• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Η τελευταία επιθυμία της Μαίρης Λίντα πριν φύγει από τη ζωή – Πού και πότε θα γίνει η κηδεία τηςΝεκρός έως και 12 ώρες στο γραφείο του ο Σταύρος Γεωργίου - Το πρώτο στοιχείο που θα δώσει απαντήσειςΣκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Το φθινόπωρο οι δίκες των 4 βουλευτών της ΝΔ - Ποιες είναι οι κατηγορίεςΑνεξαρτητοποιήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Σωκράτης Φάμελλος - «Δεν μπορώ να υποστηρίξω την περιχαράκωση»
δημοφιλές τώρα: Πτήση Ryanair: «Κρεμόταν από το παράθυρο στα 15.000 πόδια με ταχύτητα 600χλμ
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   08.06.2022 19:05
ΕΘΝΟΣ Sport

ΠΑΟΚ για Νέα Τούμπα: «Είμαστε έτοιμοι για την υλοποίηση του έργου - Τηρούμε θεσμική και σοβαρή στάση απέναντι στις διαδικασίες»

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

Intime
Intime
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Ο ΠΑΟΚ δεν βιάζεται να πανηγυρίσει για το θέμα του γηπέδου κρατώντας υπεύθυνη και μετρημένη στάση. Άλλωστε εξαρχής στον Δικέφαλο έχουν ξεκαθαρίσει πως θέλουν πράξεις και έργα και όχι λόγια καθώς κατά καιρούς έχουν ακούσει πολλά αλλά έχουν δει λίγα. Εξ ου και η θέση που πήρε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με το ζήτημα της διαφαινόμενης επισημοποίησης του προεδρικού διατάγματος για τη Νέα Τούμπα.

«Είναι πολύ σοβαρό το ζήτημα για να βιαζόμαστε να παίρνουμε θέση πάνω σε φημολογία και πληροφορίες. Δεν ψάχνουμε πολιτική κεφαλαιοποίηση και μέρισμα της επιτυχίας, άρα τηρούμε θεσμική και σοβαρή στάση απέναντι στις διαδικασίες. Δεν έχουμε ωστόσο κανέναν λόγο να αμφισβητήσουμε ότι ο χρόνος που πέρασε, χρησιμοποιήθηκε για να ενσωματωθούν οι αλλαγές στο κείμενο του Προεδρικού Διατάγματος, με βάση τις συνομιλίες που είχαμε και αναμένουμε ένα πλήρες και σωστό νομικό κείμενο» ανέφεραν απ' την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Παράλληλα σημειώνεται ότι σε σύσκεψη που έγινε σήμερα με τον κ. Σαββίδη, επιβεβαιώθηκε πως η πλευρά του ΠΑΟΚ χρησιμοποίησε όλον αυτόν τον χρόνο ώστε να είναι απόλυτα έτοιμη να περάσει στα επόμενα βήματα της υλοποίησης του έργου αμέσως μετά την ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών. «Όλα θα ανακοινωθούν άμεσα, μετά την επισημοποίηση της έκδοσης του ΠΔ», τονίζεται απ' τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη

Νεκρός στο γραφείο του ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου - Ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Συναγερμός για την «καυτή» Τετάρτη: 43άρια με ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς και υποχρεωτικό stop σε εργασίες

Νέο βίντεο από τη σύγκρουση των πλοίων στη Σούδα: Τα ερωτήματα και η ΕΔΕ

«Στοπ» στο delivery και τις υπαίθριες εργασίες την Τετάρτη λόγω καύσωνα - Τι ώρες ισχύει η απαγόρευση

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Νέα Τούμπα
  • ΠΑΟΚ
  • γήπεδο ΠΑΟΚ
  • Τούμπα
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr