• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
ΟΠΕΚΕΠΕ: «Κέρδισα 7-8 φορές στο Τζόκερ, η Ferrari είναι δώρο της μητέρας μου» - Η κατάθεση Μαγειρία και η ένταση με ΚωνσταντοπούλουΠούτιν: «Απαράδεκτα» ορισμένα σημεία του αμερικανικού ειρηνευτικού σχεδίου - Νέες διαπραγματεύσεις στο ΜαϊάμιΚακοκαιρία Byron: Ποια πανεπιστήμια δε θα λειτουργήσουν την Παρασκευή εξαιτίας των έντονων φαινομένωνΚακοκαιρία Byron: Τι ισχύει για τους δημόσιους υπαλλήλους - Ποιοι δικαιούνται άδεια
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   08.06.2022 21:27 
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Επανεμφάνιση αλλά και αποχώρηση Γιαννακόπουλου

Basket League: Ισοπεδωτικός Παναθηναϊκός με +46 απέναντι στη Λάρισα - «Κλείδωσαν» οι τελικοί με τον Ολυμπιακό

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Intime
Intime

Ο Παναθηναϊκός ισοπέδωσε τη Λάρισα με διαφορά 46 πόντων (89-43) στον πέμπτο ημιτελικό της Basket League, πέτυχε το 3-2 στις νίκες κι έκλεισε θέση για τους τελικούς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα για πρώτη φορά στη σειρά των ημιτελικών έπαιξε ως Παναθηναϊκός και οι Πράσινοι προκρίθηκαν στους τελικούς της Basket League, παίρνοντας άριστα στο πέμπτο ματς της σειράς. Οι γηπεδούχοι ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, έπαιξαν εξαιρετική άμυνα ακόμα και όταν «ξέφυγαν» στο σκορ, κατέβασαν τα ριμπάουντ, μοίρασαν σωστά την μπάλα και βρήκαν πολλούς πρωταγωνιστές στην επίθεση. Έτσι, άφησαν πίσω τους τις κακές εμφανίσεις των προηγούμενων αγώνων και πήραν επιβλητικά το εισιτήριο για τους αγώνες που θα κρίνουν τον τίτλο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα έκπληξη του πρωταθλήματος, η Λάρισα, που πήγε τη σειρά μέχρι το Game 5 και της αξίζουν τα εύσημα για τη φετινή προσπάθειά της, έμοιαζε... άδεια από ενέργεια και λύσεις στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και βρέθηκε να κυνηγάει διψήφιες διαφορές από την πρώτη περίοδο. Όσο περνούσε το ματς, τόσο πιο πολύ έμοιαζε με τυπική διαδικασία, με την τιμή της απόστασης μην να ξεπερνάει μόνο τους 20 και τους 30 πόντους αλλά και τους 40 και τους 50π. Οι αποφασισμένοι «πράσινοι» μετά την ένταση που υπήρξε στο Game 4 είχαν μάτι που... γυάλιζε για 40' και δεν άφησαν το «γκάζι», μέχρι την τελική επικράτηση.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν ο πρώτος που... έσυρε τον χορό (11π., 2ρ., 4ασ.) και πολλοί τον ακολούθησαν, σε μια «γεμάτη» βραδιά για πολλούς παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο Γιώργος Παπαγιάννης είχε double - double (10π., 10ρ.), ο Νεμάνια Νέντοβιτς βρήκε ρυθμό (16π.), ενώ πολλές λύσεις στο σκοράρισμα έδωσαν και οι Οκάρο Ουάιτ (17π., 6ρ.) και Ντάριλ Μέικον (14π., 5ασ.). Αντιθέτως, για τους Θεσσαλούς μόνο ο Θοδωρής Ζάρας έμοιαζε να είναι σε... mood Game 5 (10π.), με τον Στέφαν Μούντι να είναι άστοχος (2/8 σουτ) και τον Ουσμάν Κρουμπάλι να μην καταφέρνει να γίνει «παράγοντας» του αγώνα (11π. με 4/11 εντός πεδιάς και 5 ριμπάουντ).

Επανεμφάνιση αλλά και αποχώρηση Γιαννακόπουλου

Στο κλειστό του ΟΑΚΑ βρέθηκε για πρώτη φορά μετά τον Μάρτιο του 2020 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος όμως αποχώρησε προτού ολοκληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο έπειτα από υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν εναντίον του. Μια μερίδα οπαδών του Τριφυλλιού αποδοκίμασε με ένα υβριστικό σύνθημα τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία του στο κλειστό του ΟΑΚΑ, κι εκείνος αποχώρησε εκνευρισμένος στο 9ο λεπτό από το γήπεδο.

Παναθηναϊκός (Βόβορας): Σίβα (0/4 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Παπαγιάννης 10 (10 ριμπάουντ), Παπαπέτρου 11 (1/4 τρίποντα, 4 ασίστ), Γουάιτ 17 (2/2 δίποντα, 4/4 τρίποντα, 1/2 βολές, 6 ριμπάουντ), Νέντοβιτς 16 (3/5 τρίποντα, 4 ριμπάουντ), Μέικον 14 (4/6 τρίποντα, 5 ασίστ, 3 λάθη), Μποχωρίδης 2, Κασελάκης, Χουγκάζ, Έβανς 6 (3/3 δίποντα), Μαντζούκας 5 (1 τρίποντο, 3 ριμπάουντ), Σαντ Ρος 8 (1/2 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 λάθη).

Λάρισα (Τακιανός): Κρουμπάλι 11 (1 τρίποντο, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Καράμπελας (0/7 σουτ, 1 ασίστ, 2 λάθη), Μπερζίνς 2, Μάριτς 4 (2/9 δίποντα, 6 ριμπάουντ), Μούντι 6 (2/8 σουτ), Χάντσον 2 (1/6 σουτ), Τσαϊρέλης 4, Βησσαρίου, Σπυρόπουλος, Ζάρας 10 (2), Παπαντωνίου 4.

Διαβάστε ακόμη

Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari από τη μητέρα του

Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων

Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες

Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Λάρισα ΚΑΕ
  • Απόλλων Λάρισας
  • Παναθηναϊκός
  • Basket League
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr