Μαρία Σάκκαρη: Πέθανε ο παππούς της - Η συγκινητική ανάρτηση στα social media
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για την απώλεια του παππού της, Δημήτρη Κανελλόπουλου, πενθεί η Μαρία Σάκκαρη αλλά και όλη η οικογένεια της.
Την είδηση του θανάτου του Δημήτρη Κανελλόπουλου έκανε γνωστή η μητέρα της Μαρίας Σάκκαρη, Αγγελική Κανελλοπούλου, μέσω μίας συγκινητικής ανάρτησης στα social media.
«Αγαπημένε μου μπαμπάκα... Ήσουν ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου και ο καλύτερος προπονητής του τένις. Θα είσαι πάντα μέσα μου, μαζί μου. Μαζί μας.!!!», γράφει συγκινημένη η Αγγελική Κανελλοπούλου.
Ο Δημήτρης Κανελλόπουλος αποτέλεσε ένα πολύ σπουδαίο κεφάλαιο στην ιστορία του ελληνικού τένις και του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών, όπου ξεκίνησε την επαφή του με το τένις ως ball boy το 1948. Ήταν πρώτος στο διπλό αντρών το 1961 και δεύτερος 1957, 1960, 1963 και 1964, πρώτος στο διπλό μεικτό το 1966 και δεύτερος το 1964 και 1965. Είχε συμμετάσχει σε πολλά εγχώρια και ξένα τουρνουά, ενώ είχε συμμετάσχει με την Εθνική ομάδα στο κύπελλο Ντέιβις του 1964.
Βαρβιτσιώτης: Η Τουρκία να συμμορφωθεί με το αυστηρό μήνυμα της Ευρώπης
Απίστευτοι θάνατοι βασιλιάδων: Από τα χέλια και τα σουδάκια μέχρι τη μαϊμού και έναν απάνθρωπο νόμο
Αλκίνοος Ιωαννίδης: «Ζούμε σε μία χαοτική κατάσταση και φοβάμαι μην την πατήσουμε από αδιαφορία»
Το «δεν έχουμε άλλα» του Μητσοτάκη στους αγρότες, το άνοιγμα του Ανδρουλάκη στα αριστερά του και η υποτιμητική φράση της Καρυστιανού για τους υπόλοιπους συγγενείς
Ώρα μηδέν για τα μπλόκα των αγροτών - Τι θα ζητήσουν σήμερα από τον Μητσοτάκη
«Ήταν σαν ταινία φρίκης»: Τραγικός ο απολογισμός μετά τον εκτροχιασμό τρένων στην Ισπανία - Τουλάχιστον 24 νεκροί και 73 τραυματίες
Η νέα απειλή Τραμπ για δασμούς, η απάντηση των Ευρωπαίων και οι ισορροπίες στη… γειτονιά - Τα νέα δεδομένα «διαβάζει» η Αθήνα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





