
Φιλική νίκη του Ολυμπιακού στην πρόβα με την Άλκμααρ στο Γ. Καραϊσκάκης - Ντεμπούτο Βρσάλικο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν με την Μακάμπι Χάιφα στις 20 Ιουλίου για τα προκριματικά του Champions League έχει αρχίσει και ο Ολυμπιακός έκανε μια δυνατή πρόβα. Οι Πειραιώτες επικράτησαν 1-0 της Άλκμααρ σε φιλικό που έγινε στο Γ. Καραϊσκάκης δείχνοντας σημάδια βελτίωσης στην ανασταλτική λειτουργία συγκριτικά με τα φιλικά επί αυστριακού εδάφους.
Το νικητήριο γκολ επιτεύχθηκε στο 45' έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ζινκερνάγκελ και δυνατή κεφαλιά του Σισέ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-0. Ντεμπούτο με τους Πειραιώτες πραγματοποίησε ο Σίμε Βρσάλικο, ενώ έπαιξε ως βασικός και ο Ζινκερνάγκελ στα άκρα.
Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Ρέαμπτσουκ, Βρσάλικο (46' Άβιλα), Σισέ, Παπασταθόπουλος (72' Μανωλάς), Αγκιμπού (83' Βαλμπουενά), Μαντί (72' Εμβιλά), Κανέ (83' Μπουχαλάκης), Μασούρας, Ζινκερνάγκελ (72' Ραντζέλοβιτς), Αραμπί (72' Αμπουμπακάρ Καμαρά).
Πρωταθλήτρια κόσμου η Ισπανία! Έδωσε ποδοσφαιρικό ρεσιτάλ και αποκαθήλωσε την Αργεντινή του Μέσι
Ο Κολυδάς αναλύει πώς θα κινηθεί ο καύσωνας: Τα 42αρια και οι 4 + 2 πόλεις που θα «βράσουν» - Ποιο το θετικό στοιχείο
«Σπουδαία ιστορία αγάπης»: Ο 89χρονος και η 83χρονη που «απέδρασαν» από οίκο ευγηρίας επειδή δεν περνούσαν καλά
Η μεγάλη έκπληξη 7χρονης που ετοιμαζόταν να κάνει πάρτι γενεθλίων ολομόναχη και η «ηρωίδα» μητέρα της
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


