
Ισόπαλος με Γουότφορντ ο Παναθηναϊκός στο πρώτο καλοκαιρινό φιλικό
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός με τη Γουότφορντ στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Οι Πράσινοι συνεχίζοντας από εκεί που τελείωσαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο έδειξαν θετικά στοιχεία βαδίζοντας στις βάσεις που έχει βάλει ο προπονητής της ομάδας Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Το ανεπίσημο ντεμπούτο τους πραγματοποίησαν τα τρία απ' τα τέσσερα μεταγραφικά αποκτήματα του Τριφυλλιού καθώς οι Λοντίγκιν, Γκάνεα και Τσέριν πήραν χρόνο στο β' ημίχρονο (ο Μάγκνουσον έμεινε εκτός).
Οι Πράσινοι είχαν φάσεις για να σκοράρουν με τον Σαρδέλη, Καρλίτος, Αϊτόρ και Γκάνεα, ενώ όσες φορές χρειάστηκε οι Μπρινιόλι και Λοντίγκιν αντέδρασαν σωστά κρατώντας το μηδέν στην άμυνα. Ο Φακούντο Σάντσες αποχώρησε στο 30' με πρόβλημα τραυματισμού.
Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι (46’ Λοντίγκιν), Σάντσες (31’ λ. τρ. Βαγιαννίδης, 83’ Κρυπαράκος), Σένκεφελντ (46’ Σάρλια), Πούγγουρας (46’ Σιδεράς), Χουάνκαρ (46’ Γκάνεα), Κουρμπέλης (46’ Καμπετσής), Αλεξανδρόπουλος (46’ Τσέριν), Ηλιάδης (60’ Ρο’υμπεν), Παλάσιος (46’ Κώτσιρας), Σαρδέλης (46’ Αϊτόρ), Ιωαννίδης (46’ Καρλίτος).
Ιστορίες από τα άδυτα των ανακτόρων στην Ελλάδα: Ο μυστικός έρωτας του βασιλιά Κωνσταντίνου, η κρυφή ερωτική ζωή του βασιλιά Παύλου
Μητσοτάκης: Απέναντι στην τρομοκρατία δεν χωρούν ούτε αστερίσκοι, ούτε συμψηφισμοί
Marfin: Πώς έφτασαν οι αρχές στους υπόπτους 08, 10 και 11 - Το σακίδιο με τα τρία αστέρια και οι διακοπές
Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Πέθανε ο ένας από τους δυο σοβαρά εγκαυματίες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


