• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Κάτω τα χέρια από τη Γροιλανδία»: Μαζικές διαδηλώσεις σε Γροιλανδία και Δανία ενάντια στις αμερικανικές βλέψειςΕλλάδα και Κύπρος έλαβαν πρόσκληση από τον Τραμπ για το «Συμβούλιο Ειρήνης» - Αντιδρά το ΙσραήλΣυμφωνία Mercosur: Έπεσαν οι υπογραφές μετά από 25 χρόνια διαπραγματεύσεων - Τα επόμενα βήματαΕργασίες αναβάθμισης στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου - Τι θα γίνει με τις πτήσεις
δημοφιλές τώρα: Άρης Δαβαράκης: «Όταν είπα ότι είμαι γκέι, απλώς περιέγραψα την πραγματικότητά μου»
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   01.08.2022 00:10
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten

Πρώτος τίτλος της σεζόν και πάρτι της Παρί στο... Ισραήλ με Μέσι, Νεϊμάρ και Σέρχιο Ράμος!

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
AP Photo
AP Photo

Η κυριαρχία της Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλλία συνεχίζεται ακόμη και σε... ισραηλινό έδαφος! Χωρίς τον τιμωρημένο απ' την περσινή σεζόν Κιλιάν Μπαπέ στη σύνθεσή τους, αλλά με τους Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ σε μεγάλα «κέφια», οι Παριζιάνοι επικράτησαν της Ναντ με 4-0 στον τελικό του γαλλικού Σούπερ Καπ που διεξήχθη στο Bloomfield Stadium του Τελ Αβίβ, κατέκτησαν για 11η φορά το τρόπαιο (9η τα τελευταία 10 χρόνια, μετά το περσινό... διάλειμμα της Λιλ) κι έστειλαν «μήνυμα» στους ανταγωνιστές τους απ' το πρώτο κιόλας επίσημο ματς της σεζόν, στο επίσημο ντεμπούτο του κόουτς Κριστόφ Γκαλτιέ.

Στο 22’ η Παρί Σεν Ζερμέν άνοιξε το σκορ με τον Μέσι. Ο Αργεντινός δέχθηκε την κάθετη πάσα απ' τον Νεϊμάρ, πέρασε και τον γκολκίπερ της Ναντ και σκόραρε σε κενή εστία για το 1-0. Δευτερόλεπτα προτού οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Νεϊμάρ με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του Λαφόντ, κάνοντας το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος η Παρί διατήρησε τις «υψηλές στροφές», ψάχνοντας άλλο ένα γκολ για να «τελειώσει» οριστικά το παιχνίδι και το βρήκε στο 57’. Από ωραίο γύρισμα του Σαράμπια από τα αριστερά μετά το φάουλ του Βεράτι, ο Σέρχιο Ράμος που είχε «τρυπώσει» στην περιοχή της Ναντ, με εντυπωσιακό τακουνάκι έκανε το 3-0 για τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Στο 81’ από ωραία ασίστ του Μέσι, ο Νεϊμάρ «γκρεμίστηκε» από τον Καστεγέτο μέσα στην περιοχή (αποβλήθηκε ο αμυντικός της Ναντ) κερδίζοντας πέναλτι. Ο Βραζιλιάνος ανέλαβε την εκτέλεση της «εσχάτης των ποινών» και με ένα περίεργο... χτύπημα έκανε το 4-0.

Παρί (Γκαλτιέ): Ντοναρούμα, Χακίμι (79’ Μουκιέλε), Κιμπεμπέ, Ράμος, Μέντες (68’ Μπερνάτ), Βεράτι (79’ Παρέδες), Μαρκίνιος, Βιτίνια (68’ Ντανίλο Περέιρα), Νεϊμάρ, Μέσι, Σαράμπια (84’ Καλιμουεντό).

Ναντ (Κομπουαρέ): Λαφόντ, Καστεγέτο, Τζιροτό, Παλουά, Άπια (79’ Φάμπιο), Σισοκό, Κιριβέλα (65’ Μοσταφά Μοχάμεντ), Κοκό (65’ Μουτουσαμί), Μπλας, Γκεσάντ (78’ Κορσιά), Σιμόν.

Διαβάστε ακόμη

Οι πρώτες αντιδράσεις στην Ευρώπη μετά τους δασμούς Τραμπ: «Απαράδεκτες απειλές, θα απαντήσουμε»

Αιτωλοακαρνανία: Τον πυροβόλησε με φυσίγγια για αγριογούρουνο - Πώς έστησε το καρτέρι θανάτου

Πατρινό Καρναβάλι: Η φαντασμαγορική τελετή έναρξης - Χιλιάδες ξεφάντωσαν με χορό και τραγούδια

Κονγκό: Γιατί η γέννηση δίδυμων ορεινών γοριλών ξεσήκωσε τους επιστήμονες - Τι σημαίνει για το είδος

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Λιονέλ Μέσι
  • Ναντ
  • Παρί Σεν Ζερμέν
  • ΚΡΙΣΤΟΦ ΓΚΑΛΤΙΕ
  • Νεϊμάρ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr