ΠΑΟΚ: Με κόσμο η πρεμιέρα στην Τούμπα με Παναιτωλικό - Δικαίωση στην Επιτροπή Εφέσεων
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Παρουσία των οπαδών του θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Super League. O Δικέφαλος δικαιώθηκε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία εξάλειψε ολοκληρωτικά την ποινή κεκλεισμένων των θυρών, διατηρώντας μόνο το πρόστιμο που είχε επιβληθεί πρωτόδικα.
Αρχικά ο ΠΑΟΚ είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο η Επιτροπή Εφέσεων δικαίωσε τον Δικέφαλο που θα παίξει με κόσμο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα το Σάββατο 20 Αυγούστου στις 21.45.
Είχε προηγηθεί η δικαίωση απ' την Επιτροπή Εφέσεων και του Παναθηναϊκού που επίσης θα παίξει παρουσία κόσμου στην πρεμιέρα απέναντι στον Ιωνικό, όπως επίσης και στο επόμενο εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός Νίκος Γαλανός, σε ηλικία 79 ετών
Αυτή την ώρα κρίνεται η εκεχειρία στην Ουκρανία: Σε εξέλιξη το κρίσιμο τηλεφώνημα Τραμπ-Πούτιν
Η... επετειακή άρνηση της Άγκυρας: Το ΥΠΕΞ καταδικάζει τις δηλώσεις για τη Γενοκτονία των Ποντίων - «Φανταστικοί ισχυρισμοί»
Αντιδράσεις για παραχώρηση τμήματος της παραλίας Καλογριάς για «τουριστική εκμετάλλευση»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr