Εθνική μπάσκετ: Χωρίς Γιάννη Αντετοκούνμπο το δεύτερο φιλικό με την Ισπανία
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι Ισπανοί έκαναν sold out για να δουν από κοντά το αποψινό (11/8, 20.30, ΕΡΤ3) φιλικό με την Ελλάδα και κυρίως για να απολαύσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ωστόσο, ο Έλληνας σούπερ σταρ νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο και θα απουσιάσει προς απογοήτευσή τους.
Δύο μέρες μετά την εντυπωσιακή επικράτηση της Γαλανόλευκης επί των Ισπανών, οι δυο ομάδες θα συναντηθούν ξανά αυτή τη φορά επί ισπανικού εδάφους για μια φιλική ρεβάνς. Ο Δημήτρης Ιτούδης αν και ήθελε να τον έχει στη διάθεσή του, θα τον προστατεύσει, τη στιγμή μάλιστα που έχει ακόμα δύο σημαντικά θέματα με τραυματίες (Σλούκας, Παπαγιάννης).
Ο προπονητής της Εθνικής έχει τους εξής παίκτες στην διάθεσή του για το σημερινό φιλικό: Νικ Καλάθης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Μιχάλης Λούντζης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Κώστας Παπανικολάου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Ιωάννης Παπαπέτρου, Δημήτρης Αγραβάνης, Λεωνίδας Κασελάκης, Γιάννης Κουζέλογλου, Κώστας Αντετοκούνμπο.
Αποκλεισμένο το λιμάνι του Βόλου από στεριά και θάλασσα – «Παρέλαση» αγροτών με τρακτέρ και ψαράδων με καΐκια
Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών
Συναγερμός στην Ιαπωνία: Κοινές πτήσεις κινεζικών και ρωσικών μαχητικών πάνω από το νησί
«Τις δύο τις έβαλα εγώ, την άλλη ο φίλος μου»: H κυνική ομολογία του δράστη στο TikTok για το μαχαίρωμα στον 14χρονο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




