Serie A: Αφεντικό στο Μιλάνο η Μίλαν με ανατροπή επί της Ίντερ!
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Μίλαν θριάμβευσε στο ντέρμπι του Μιλάνου με την Ίντερ καθώς επικράτησε 3-2 με ανατροπή για την 5η αγωνιστική της Serie A.
Σε ένα ματς με πολύ καλό ρυθμό, αρκετές φάσεις και γκολ, οι τυπικά Νερατζούρι αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν στο 21΄ με τον Μπρόζοβιτς, αλλά ο Ραφαέλ Λεάο απάντησε γρήγορα (28΄). Οι πρωταθλητές ανέβασαν την απόδοσή τους και πήραν προβάδισμα στο 54΄ με τον Ζιρού, ενώ λίγο αργότερα (60΄) ο Λεάο με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα «έγραψε» το 3-1.
Ο Τζέκο με το που μπήκε στο ματς ως αλλαγή μείωσε (67΄) και η Ιντερ αναζήτησε το γκολ της ισοφάρισης ως το τέλος, αλλά ο Μενιάν σταμάτησε την κεφαλιά του Μαρτίνες, το πλασέ του Τζέκο και το δυνατό σουτ του Τσαλχάνογλου, κρατώντας τη νίκη για τους Ροσονέρι, που πάτησαν κορυφή.
Προηγουμένως, η Γιουβέντους είχε νέα βαθμολογική απώλεια καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι». Χωρίς τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, τον οποίο ο Αλέγκρι επέλεξε να προφυλάξει ενόψει του αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League, η «Γηραιά Κυρία» προηγήθηκε νωρίς με τον Μίλικ, αλλά από κει και πέρα ήταν ουσιαστικά ακίνδυνη.
Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Κουάμε και είχαν τις ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη, με σημαντικότερη το πέναλτι του Γιόβιτς στο 43΄, το οποίο απέκρουσε ο Περίν. Αυτή ήταν η τρίτη ισοπαλία σε πέντε ματς για τη Γιουβέντους!
Ταΰγετος: Με φορεία μεταφέρονται στο καταφύγιο δύο από τους ορειβάτες - Διασώθηκαν τέσσερις
Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού στην Κρήτη: Λιγοστεύουν οι ελπίδες - Αποχώρησαν οι εθελοντές
Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Β’ Ημιτελικού της Ελλάδας
Προϋπήρξε η ανάπτυξη μαθηματικής σκέψης από τη γλώσσα; Μια νέα επιστημονική μελέτη ίσως έχει την απάντηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




