• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνησηΚακοκαιρία Byron: Πλημμύρες και 112 σε Μάνδρα και Μέγαρα – Απίστευτες εικόνες κατέγραψε το ethnos.grΚακοκαιρία Byron: Κλειστή η Αθηνών - Κορίνθου - Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορίαΚακοκαιρία Byron: Κλειστά όλα τα σχολεία στην Αττική - Τι ισχύει στην υπόλοιπη Ελλάδα
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   08.09.2022 00:00 
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Αποτελέσματα - σκόρερ

Champions League: Τρομερή Νάπολι ισοπέδωσε τη Λίβερπουλ - Σόου Λεβαντόβσκι με χατ-τρικ - Ματσάρα Ατλέτικο - Πόρτο

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
AP Photo
AP Photo

Η Νάπολι έδωσε ένα ηχηρό ράπισμα στη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ. Οι Παρτενοπέι ήταν καταπληκτικοί και σάρωσαν του Κόκκινους με το άκρως εμφατικό 4-1 στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» κάνοντας ιδανική εκκίνηση στη φάση των ομίλων του Champions League. Την ίδια ώρα ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έκανε πάρτι στο Καμπ Νόου απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν πετυχαίνοντας χατ-τρικ στο 5-1 της Μπαρτσελόνα, ενώ η Μπάγερν πέρασε νικηφόρα απ' την έδρα της Ίντερ (0-2). Στη Μαδρίτη έγινε συγκλονιστικό παιχνίδι καθώς η Ατλέτικο προηγήθηκε στο 92' (1-0) αλλά η Πόρτο ισοφάρισε στο 96' σε 1-1. Ωστόσο, οι Ροχιμπλάνκος είπαν την τελευταία τους λέξη για το 2-1 στο 101ο λεπτό με γκολ του Γκριεζμάν!

Αναλυτικά, η Νάπολι ήταν καταιγιστική καθώς βρέθηκε στο 3-0 από το ημίχρονο, κατά τη διάρκεια του οποίου είχε δοκάρι (1΄) και χαμένο πέναλτι (18΄) με τον Όσιμεν. Ο Νιγηριανός τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 41΄ από τον Τζιοβάνι Σιμεόνε ο οποίος τρία λεπτά αργότερα σκόραρε στο ντεμπούτο του στο Champions League! Όσο για τη Λίβερπουλ, που προβληματίζει στη νέα σεζόν, αυτή η ήττα ήταν μόλις η δεύτερη ήττα στα τελευταία 18 ματς σε όμιλο του Champions League. Για τον ίδιο όμιλο (4ος) ισοπεδωτικός ήταν και ο Άγιαξ στην έδρα του με αντίπαλο τη Ρέιντζερς (4-0) σε απογευματινό ματς.

Για τον 2ο όμιλο, απίθανο ματς έγινε στο Μετροπολιτάνο με την Ατλέτικο Μαδρίτης και την Πόρτο να βρίσκονται στο 0-0 με τη συμπλήρωση 90 λεπτών. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ερμόσο, που είχε μπει ως αλλαγή στο 68΄, έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά αμέσως μετά ο ίδιος παίκτης υπέπεσε σε πέναλτι. Στο 90+6΄ ο Ουρίμπε ευστόχησε από τη βούλα και διαμόρφωσε το τελικό 1-1, αλλά το παιχνίδι είχε ακόμη... δρόμο, καθώς στο 90΄+11 ο Αντουάν Γκριεζμάν έδωσε τη νίκη με 2-1 στους Ισπανούς.

Στο Βέλγιο για τον ίδιο όμιλο, η Μπριζ άντεξε την πίεση της Λεβερκούζεν και πραγματοποίησε νικηφόρο ξεκίνημα με 1-0 χάρη στο τέρμα που σημείωσε στο 42΄. Ένα γκολ που η UEFA μπορεί να πιστώνει στον Σιλά, αλλά πρόκειται για αυτογκόλ του τερματοφύλακα Χραντέτσκι.

Στον 3ο όμιλο τα... θηρία πήραν από νωρίς προβάδισμα. Η Μπάγερν πέρασε νικηφόρα (2-0) από την έδρα της Ίντερ ενώ η Μπαρτσελόνα ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Πλζεν με 5-1 στο «Καμπ Νου» και τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να πετυχαίνει το πρώτο του χατ-τρικ με τους Μπλαουγκράνα και να φτάνει τα 89 γκολ στη διοργάνωση.

Τέλος για τον 4ο όμιλο, ο Ριτσάρλισον ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής καθώς πέτυχε τα πρώτα του δύο γκολ με τη φανέλα της Τότεναμ και διαμόρφωσε το 2-0 σε βάρος της Μαρσέιγ. Οι φιλοξενούμενοι δεν άντεξαν με 10 παίκτες, καθώς είχε αποβληθεί από το 48΄ ο Μπεμπά. Επίσης, με εντυπωσιακό τρόπο μπήκε στους ομίλους η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που έκανε «πάρτι» επί γερμανικού εδάφους απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης (0-3).

Αποτελέσματα - σκόρερ

1ος όμιλος

  • Άγιαξ - Ρέιντζερς 4-0 (17΄ Άλβαρεζ, 32΄ Μπερχούις, 33΄ Κούντους, 80΄ Μπέρχβαϊν)
  • Νάπολι - Λίβερπουλ 4-1 (5΄πεν., 48΄ Ζιελίνσκι, 31΄ Ανγκισά, 44΄ Σιμεόνε - 49΄ Λουίς Ντίας)

2ος όμιλος

  • Ατλέτικο Μαδρίτης - Πόρτο  2-1 (90+2΄ Ερμόσο, 90΄+11 Γκριεζμάν - 90+6΄ πεν. Ουρίμπε)
  • Μπριζ - Λεβερκούζεν 1-0 (42΄ Σιλά)

3ος όμιλος

  • Μπαρτσελόνα - Πλζεν 5-1 (13΄ Κεσί, 34΄, 45+3΄,68΄ Λεβαντόφσκι, 71΄ Φεράν Τόρες - 44΄ Σικόρα)
  • Ίντερ - Μπάγερν Μονάχου 0-2 (25΄ Σανέ, 65΄αυτ. Ντ'Αμπρόζιο)

4ος όμιλος

  • Άιντραχτ Φρ. -Σπόρτινγκ Λ. 0-3 (65΄ Εντουαρντς, 67΄ Τρινκάο, 82΄ Νούνο Σάντος)
  • Τότεναμ - Μαρσέιγ  2-0 (76΄, 81΄ Ριτσάρλισον)

Διαβάστε ακόμη

Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari

Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων

Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες

Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Champions League
  • Μπάγερν Μονάχου
  • Λίβερπουλ
  • Μπαρτσελόνα
  • Ατλέτικο Μαδρίτης
  • Νάπολι
  • Ιντερ
  • Πόρτο
  • Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr