Ο Λεβαντόβσκι πετούσε φωτιές και η Μπαρτσελόνα πάτησε κορυφή περιμένοντας το μαδριλένικο ντέρμπι
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Με δύο γκολ του φορμαρισμένου Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και ένα καταπληκτικό τέρμα του Μέμφις Ντεπάι, η Μπαρτσελόνα επικράτησε εύκολα με 3-0 της ουραγού Έλτσε που στο φινάλε του ημιχρόνου είχε μείνει με εννέα παίκτες στο γήπεδο!
Η Μπλαουγκράνα άφησε πίσω την ήττα από την Μπάγερν Μονάχου στο Champions League, πανηγύρισε την πέμπτη σερί νίκη της και ανέβηκε στην κορυφή της La Liga περιμένοντας το κυριακάτικο (18/9, 22.00) μαδριλένικο ντέρμπι μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Γουάντα Μετροπολιτάνο.
Ο Λεβαντόβσκι σκόραρε δις στο 34' και το 48' κι έφτασε τα οκτώ στο πρωτάθλημα και τα έντεκα συνολικά, ενώ ο Ντεπάι βρήκε δίχτυα στο 41'.
Διαβάστε ακόμη
Οι 10 υπουργοί, πλην Δένδια, που θα συνοδεύσουν τον Μητσοτάκη στην Τουρκία
Εξοργιστικό: Διευθύντρια σχολείου στο Χαλάνδρι βάζει μαθητές να σκάβουν στο προαύλιο για να τους σβήνει απουσίες
Πέθανε ο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο τελευταίος εν ζωή εγγονός του μεγάλου πολιτικού
Η παγίδα του AI για τα παιδιά στο Διαδίκτυο - Πέντε συμβουλές της Google προς τους γονείς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




