• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Μετωπική Ευρώπης-Ρωσίας μετά τη Λειψία: ΕΕ και ΝΑΤΟ ετοιμάζουν απάντηση - Σιωπηρή στάση από ΗΠΑΣύγκρουση εμπορικών πλοίων στη θάλασσα του Μαρμαρά - Αγνοούνται 10 μέλη πληρώματοςΤραγωδία στην Αίγυπτο: Πολύνεκρο τροχαίο με λεωφορείο στο Σινά - 16 νεκροί και 28 τραυματίεςΡηματική διακοίνωση Άγκυρας σε Αθήνα: «Δε θα επιτρέψουμε αλλαγή του status quo στο Αιγαίο»
δημοφιλές τώρα: ΟΣΥ: Τίτλοι τέλους στην εφαρμογή Safe Bus - Οδηγοί μετακινούνται μέχρι και στη Γραμματεία του...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   20.10.2022 00:10
ΕΘΝΟΣ Sport

Premier League: Πήρε το ντέρμπι με την Τότεναμ η Γιουνάιτεντ - Νίκη για Λίβερπουλ με ασίστ Τσιμίκα

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

AP Photo
AP Photo
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Premier League καθώς επικράτησε 2-0 της Τότεναμ, η οποία γνώρισε τη δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα και έμεινε στο -4 απ' την Άρσεναλ που έχει και ματς λιγότερο.

Η αναμέτρηση στο «Ολντ Τράφορντ» κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, με τους «κόκκινους διαβόλους» να σκοράρουν στο 47' με τον Φρεντ και στο 69' με τον Μπρούνο Φερνάντες. Η Γιουνάιτεντ σκαρφάλωσε στην πρώτη πεντάδα έχοντας πια μειώσει στον πόντο τη διαφορά απ' την τέταρτη Τσέλσι και τις θέσεις του Champions League.

Προηγουμένως, η πέμπτη εφετινή ασίστ του Κώστα Τσιμίκα σε όλες τις διοργανώσεις, έδωσε την ευκαιρία στον Ντάργουϊν Νούνιες να σκοράρει στο 22΄ το γκολ με το οποίο η Λιβερπουλ νίκησε αγχωτικά στο Ανφιλντ την Γουέστ Χαμ με 1-0. Οι Κόκκινοι έχοντας πλέον ένα ματς λιγότερο βελτίωσαν τη θέση τους στη βαθμολογία αλλά παραμένουν στο -11 από την Άρσεναλ με ίδιο αριθμό αγώνων.

Μεγάλο «διπλό» και βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Σαουθάμπτον στην έδρα της Μπόρνμουθ, ενώ η Τσέλσι «σκόνταψε» στο «σπίτι» της Μπρέντφορντ, όπου έμεινε στο 0-0 και είχε την πρώτη της απώλεια μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Νίκη που την έφερε στην πρώτη εξάδα πέτυχε και η ανεβασμένη Νιουκάστλ με 1-0 επί της Έβερτον.

Διαβάστε ακόμη

Μάθιου Πέρι: Η ζωή πίσω από τον Τσάντλερ γίνεται ντοκιμαντέρ στο Netflix

Σύγκρουση πλοίων στο Μαρμαρά: T-bone και αιφνίδια βύθιση - Τι εξετάζουν οι Αρχές, αναζητούν ακόμη τους 10 ναυτικούς

Στον ανακριτή οι τρεις συλληφθέντες για το νεκρό βρέφος στην Κυψέλη - «Προσπαθούσα να σπάσω τον πάγο με το μαχαίρι» ισχυρίστηκε ο 43χρονος

Σε τρεις δόσεις τα μέτρα της ΔΕΘ 2026 - Τι μπαίνει στο πακέτο της Θεσσαλονίκης

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Premier League
  • Κώστας Τσιμίκας
  • Λίβερπουλ
  • Τότεναμ
  • Γουέστ Χαμ
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr