Bundesliga: Μεγάλη ανατροπή της Ουνιόν Βερολίνου με buzzer beater στο 97' - Ξανά στο +1 απ' την Μπάγερν Μονάχου
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το... παραμύθι της «σταχτοπούτας» Ουνιόν Βερολίνου συνεχίζεται στην Bundesliga! Μολονότι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο χάνοντας απ' την Γκλάντμπαχ, πέτυχε μια μεγάλη ανατροπή επικρατώντας 2-1 με γκολ στις καθυστερήσεις!
Το γκολ του Ντοέκι στην τελευταία φάση του παιχνιδιού επανέφερε την Ουνίον στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +1 απ' την Μπάγερν Μονάχου. Η Γκλάντμπαχ προηγήθηκε στο 33΄ με τον Ελβέντι, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 79΄ με κεφαλιά του Μπέρενς και κυνήγησαν ακόμα ένα γκολ.
Το VAR «πάγωσε» τους πανηγυρισμούς στο 87΄, καθώς ο σκόρερ Τρίμελ υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, αλλά στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντοέκι και με κεφαλιά έστειλε στα ουράνια τους οπαδούς της Ουνίον που συνεχίζουν να ονειρεύονται.
Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες: «Πυρετός» συσκέψεων και πολύωροι αποκλεισμοί στα τελωνεία Ευζώνων, Νίκης, Προμαχώνα
Σοκ στο Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο 9χρονος μετά από επικίνδυνο challenge σε σχολείο - Κατάπιε φάρμακα
Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών: «Ανοιχτό το ενδεχόμενο καθαίρεσης Καρυστιανού», λέει η Βασάρα
Αυτές είναι οι μεγαλύτερες κινηματογραφικές αποτυχίες του 2025
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



