Η συγκινητική ανάρτηση του Δημήτρη Παπανικολάου με αφορμή τον ηλικιωμένο που έδιωξαν από καφέ στη Νέα Σμύρνη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο γνωστός βετεράνος μπασκετμπολίστας, Δημήτρης Παπανικολάου, με αφορμή την ιστορία με την καφετέρια της Νέας Σμύρνης, που έδιωξε ηλικιωμένους πελάτες, έκανε μια ανάρτηση, στέλνοντας ένα υπέροχο μήνυμα και εστιάζοντας στην όμορφη πλευρά της ζωής αλλά και των… ανθρώπων.
Ο ίδιος ειδικότερα έγραψε: «Το καλύτερο κέρασμα.
Με αφορμή τον ηλικιωμένο στην Νέα Σμύρνη που δεν του επετράπη να κάτσει σε καφέ, θα πω μια καλή ιστορία από καφέ της Νέας Σμύρνης που έτσι κι αλλιώς έχοντας κάνει 1 χρόνο στον Πανιώνιο και έχοντας και τους νονούς της κόρης μου εκεί, καθώς και πολλούς φίλους, ξέρω την αληθινή φιλοξενία της πλατείας και πέριξ.
Με τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη που είχα αναρτήσει ότι θα είναι δίπλα μας και ήταν και είναι λοιπόν πίναμε την πορτοκαλάδα μας.
Ήρθε ο σερβιτόρος και είπε κερασμένα.
Ευχαριστούμε λέμε που καμιά φορά κάποιος φίλαθλος - ιδιοκτήτης η πελάτης μας κερνάει λόγω ομάδων. Όχι απο εμάς λέει ο σερβιτόρος, από τον κύριο που φεύγει εκεί αυτόν να ευχαριστήσετε.
Κύριεεεεε φωνάζω και γυρνάει από μακριά.
Σας ευχαριστούμε, τι ομάδα είστε;
Τίποτα απαντάει.
Γι' αυτά που κάνεις για τον αυτισμό είναι το κέρασμα και φεύγει χωρίς να ζητήσει φωτογραφία, αυτόγραφο ή κάτι άλλο. Αυτό το ονόμασα το καλύτερο κέρασμα της ως τώρα ζωής μου, από έναν καταπληκτικό άγνωστο».
- Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2022: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί και οι εναλλακτικές διαδρομές - Αναλυτικός οδηγός
- Υπουργείο Υγείας: Εντός των ημερών το νομοσχέδιο Γκάγκα στη Βουλή – Τι αλλάζει με τα ιδιωτικά ιατρεία των γιατρών του ΕΣΥ
- Οι 10 εκπληκτικές αρχαιολογικές ανακαλύψεις που έφεραν στο φως νέα δεδομένα και μας έκαναν να ξαναδιαβάσουμε την Ιστορία
- Ενεργειακή κρίση: Ερχεται μάχη στην αγορά για τις ΑΠΕ - Τι ζητούν οι επενδυτές
- Ποια είναι τα απαραίτητα πράγματα που δεν βγαίνουν ποτέ από το αυτοκίνητο
- Μεσσολόγγι: Σοκάρουν μαρτυρίες για τον θάνατο της γυναίκας από κρεατομηχανή - «Δυο κυρίες κλαίγανε, η κόρη φώναζε βοήθεια»
- Αποκαλυπτικά έγγραφα για το ΟΑΚΑ: Από το 2013 γνώριζαν τα προβλήματα στο στέγαστρο Καλατράβα αλλά δεν διενεργούνταν έλεγχοι
- Guardian: Η Χούντα ήθελε να δώσει ελληνικό νησί στους Beatles για να φτιάξει την εικόνα της στο εξωτερικό
- Χρέη στην ΑΑΔΕ: Αυξάνονται οι μεγαλοοφειλέτες και μειώνεται η... μαρίδα
- Γ. Μασούτης: Μας αρέσουν οι εξαγορές, δεν μας ενδιαφέρει να πουλήσουμε - Στο €1,1 δισ. ο φετινός τζίρος
- Έγκλημα αν δεν το δεις πριν φύγει: Το Netflix ετοιμάζεται ν’ αποσύρει την πιο «εθιστική» ταινία του… (Vid)
- Με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο: Αυτός είναι ο πιο εκνευριστικός τύπος του ελληνικού Instagram (Pics)

Gowise.gr, Κάνε σύγκριση ανμέσα απο 27 ασφαλιστικές εταιρίεςΑκολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr