• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Μεγάλο δέντρο έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη - Δείτε εικόνεςΑπόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του ΠαναγόπουλουΚόντρα Τζανακόπουλου - Καιρίδη: «Μήπως να μου δώσετε έξι νούμερα μπας και κερδίσω κάνα Τζόκερ;» - «Δεν μας παρατάς, δημαγωγέ!»Ποινική δίωξη για κακουργηματική απιστία κατά του Αχιλλέα Μπέου και υπηρεσιακών στελεχών του δήμου Βόλου
δημοφιλές τώρα: Μίνα Αρναούτη: Δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   23.02.2019 10:03
Αλέξανδρος Λοθάνο
Αλέξανδρος Λοθάνο
Ενότητες στο άρθρο: 📌 «Μπλόκο στον Αζάρ»

Ρεαλ Μαδρίτης: Μόντριτς για πάντα, Αζάρ για... αργότερα

Με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης πανηγυρίζοντας αναµένεται να κλείσει την καριέρα του ο Κροάτης μέσος

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Ο Λούκα Μόντριτς, με το βαρύτιμο τρόπαιο (AP Photo/Christophe Ena)
Ο Λούκα Μόντριτς, με το βαρύτιμο τρόπαιο (AP Photo/Christophe Ena)

H σεζόν του ήταν ονειρική, σε ατοµικό και οµαδικό επίπεδο. Κατέκτησε το Champions League µε τη Ρεάλ Μαδρίτης για τρίτη διαδοχική φορά, οδήγησε την Εθνική Κροατίας µέχρι τον τελικό του Παγκοσµίου Κυπέλλου, έσπασε το δίπολο Κριστιάνο Ρονάλντο - Λιονέλ Μέσσι στη «Χρυσή Μπάλα» και έτυχε καθολικής αναγνώρισης ως ο καλύτερος παίκτης του κόσµου για το 2018.

Ο Λούκα Μόντριτς σκέφτηκε σοβαρά να ολοκληρώσει αυτήν τη «γεµάτη» σεζόν µε µια µεταγραφή που θα αβγάτιζε ακόµα περισσότερο τον τραπεζικό λογαριασµό του. Μετά τη µετακίνηση του «CR7» στη Γιουβέντους, ο 33χρονος Κροάτης ένιωσε κολακευµένος από το έντονο ενδιαφέρον της Ιντερ και την ιδέα να παίξει σε ακόµα ένα µεγάλο πρωτάθληµα, µετά το αγγλικό και το ισπανικό.

Εντέλει, όµως, δεν ενέδωσε. Η οικογένειά του είναι ευτυχισµένη στη Μαδρίτη και ο ίδιος θέλει να συνδέσει την υπόλοιπη καριέρα του µε τη «Βασίλισσα», στην οποία αγωνίζεται µε µεγάλη επιτυχία από το 2012, όπου έφτασε διά χειρός Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Μόντριτς είναι το σηµείο αναφοράς της Ρεάλ, ο σύλλογος το γνωρίζει καλά αυτό και οι δύο πλευρές συµφώνησαν στην επέκταση του συµβολαίου έως το 2021, όταν ο Λούκα θα είναι πλέον 36 ετών. Οι ετήσιες απολαβές διαµορφώθηκαν ανάλογα και δεν αποκλείεται, µετά το τέλος της αγωνιστικής καριέρας του, να παραµείνει στο «Σαντιάγο Μπερναµπέου», από άλλο πόστο πλέον. Οπως, άλλωστε, έχει δηλώσει ο πρόεδρος Φλορεντίνο Πέρεθ, «ο Μόντριτς αντιπροσωπεύει το ταλέντο και τις αξίες της Ρεάλ Μαδρίτης».

«Μπλόκο στον Αζάρ»

Ενας από τους µεγάλους στόχους της Ρεάλ για την επόµενη µεταγραφική περίοδο ήταν ο Εντέν Αζάρ. Οι Μαδριλένοι και ο Βέλγος, όµως, ενδέχεται να χρειαστεί να περιµένουν, ώστε το φλερτ να γίνει γάµος. Η Τσέλσι τιµωρήθηκε από τη FIFA µε µεταγραφικό εµπάργκο δύο παραθύρων, λόγω παραβίασης κανονισµών σχετικά µε την απόκτηση ανήλικων ποδοσφαιριστών. Οι «Μπλε» δεν µπορούν, προς το παρόν, να αποκτήσουν παίκτες το επόµενο καλοκαίρι και τον χειµώνα του 2020. Αυτό σηµαίνει ότι δεν υπάρχει η πολυτέλεια παραχώρησης του Αζάρ, γιατί δεν µπορεί να καλυφθεί το κενό του. Η Τσέλσι, πάντως, αναµένεται να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης, ώστε τουλάχιστον το εµπάργκο να µετατεθεί κατά ένα εξάµηνο, ώστε να µπορεί αυτό το καλοκαίρι να κινηθεί χωρίς πρόβληµα στο µεταγραφικό παζάρι.

Διαβάστε ακόμη

Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου

Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ

Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση

Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Ρεαλ Μαδρίτης
  • Έντεν Αζάρ
  • Λούκα Μόντριτς
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr