• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Κύπρος: Αρνούνται να εγκαταλείψουν το Ακρωτήρι οι κάτοικοι - «Έχουμε περάσει πόλεμο, αυτά δεν είναι τίποτα»Κολωνός: Για ενδοοικογενειακή βία και όχι για τον θάνατο της 31χρονης Νεκταρίας προφυλακίζεται ο σύντροφός τηςΧάος στον Λίβανο: Μαζική αποχώρηση κατοίκων από τη Βηρυτό μετά τις επιθέσεις του ΙσραήλΤραγωδία στα Εξάρχεια: Νεκρός 15χρονος μαθητής που έπεσε από μεγάλο υψόμετρο
δημοφιλές τώρα: Εθνική Τράπεζα: Η δωρεάν υπηρεσία που καταργεί από 1/4 - Το SMS που λαμβάνουν οι πελάτες
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   23.12.2022 21:28
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten

Euroleague: Έπεσε αμαχητί στην Κωνσταντινούπολη ο Παναθηναϊκός

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Intime
Intime

Ο Παναθηναϊκός πήγε μέχρι την Κωνσταντινούπολη αλλά δεν βγήκε ποτέ στο γήπεδο. Σωματικά ήταν εκεί αλλά πνευματικά οι Πράσινοι έμειναν στα αποδυτήρια και υπέστησαν μια ήττα δίχως να δώσουν μάχη. Η Αναντολού Εφές επικράτησε 88-69 κι έδειξε στο Τριφύλλι ότι για να μπορέσει να διεκδικήσει την είσοδο στην οχτάδα της Euroleague θα πρέπει να κάνει και υπερβάσεις.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να παρουσιάσει ανταγωνιστικό προφίλ στην Κωνσταντινούπολη, κλήθηκε να κυνηγάει διψήφιες διαφορές από νωρίς και γνώρισε την τρίτη σερί ήττα του στην Euroleague, μία εβδομάδα πριν από το ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό (30/12). Οι Πράσινοι, που παρατάχθηκαν στο «Σινάν Ερντέμ» δίχως τους Αρτούρας Γκουντάιτις, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη και Λευτέρη Μποχωρίδη υποχώρησαν στο 6-9, με τους back-to-back πρωταθλητές Ευρώπης να βελτιώνουν το ρεκόρ τους σε 8-7.

Τα ποσοστά των Τούρκων πίσω από τα 6,75μ. ήταν σχεδόν σε όλο το ματς κοντά στο 50% και «πλήγωσαν» το «τριφύλλι» (14/30 3π.), το οποίο είδε τον Μάριους Γκριγκόνις να γυρνάει στη δράση (9π. με 3/6 σουτ, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ), αλλά τον Νέιτ Ουόλτερς να χτυπάει στον αστράγαλο και να μην είναι ο εαυτός του (1/6 δίποντα). Παράλληλα, για άλλο ένα παιχνίδι οι «πράσινοι» είχαν αρκετά... δημιουργικά ζητήματα (14 ασίστ/ 13 λάθη).

Πρώτος σκόρερ των φιλοξενούμενων ήταν ο... συνήθης ύποπτος Ντουέιν Μπέικον, ο οποίος μετά τα 0/6 σουτ στο 1ο μέρος «ξεμπούκωσε» στην επανάληψη, αλλά ήταν πλέο αργά (20 πόντοι με 4/9 δίποντα και 4/9 τρίποντα). Διψήφιος και ο Ντέρικ Ουίλιαμς (13π. με 5/11 σουτ), στα «ρηχά» οι περισσότεροι «πράσινοι». Φυσικά, οι «πράσινοι» γνωρίζουν πως για να βρεθούν ξανά σε τροχιά πλέι οφ έχουν ανάγκη από αγωνιστικές υπερβάσεις και δύσκολες νίκες, οι οποίες προς το παρόν τουλάχιστον αγνοούνται.

Από την πλευρά των Τούρκων ξεχώρισαν ο τρομερός Ουίλ Κλάιμπερν με 23 πόντους και 10 ριμπάουντ και ο ορεξάτος Βασίλιε Μίσιτς με 19 πόντους, 5 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Εμφάνιση από τα παλιά και για τον Μπράιαν Ντάνστον με 13 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Αναντολού Εφές: Μπομπουά 11 (3/5 τρίποντα, 2/2 βολές, 3 ασίστ, 2 μπλοκ), Μπράιαντ 4, Γκαζί, Κλάιμπερν 23 (1/8 δίποντα, 5/8 τρίποντα, 6/8 βολές, 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Τέιλορ 4, Πλάις 3, Μίτσιτς 19 (3/5 δίποντα, 3/8 τρίποντα, 4/4 βολές, 5 ριμπάουντ, 8 ασίστ), Εμπαγέ 11 (3), Ντάνστον 13 (6/7 δίποντα, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα)

Παναθηναϊκός: Γουόλτερς 2 (1/6 δίποντα, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Λι 6 (1 τρίποντο, 7 ασίστ), Παπαγιάννης 9 (3/5 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 7 ριμπάουντ), Γουίλιαμς 13 (2), Γ. Καλαϊτζάκης, Μπέικον 20 (4/9 δίποντα, 4/9 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Πονίτκα 4 (6 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα), Γκριγκόνις 9 (1/1 δίποντο, 2/5 τρίποντα, 2 ριμπάουντ), Μαντζούκας 6 (2)

Διαβάστε ακόμη

Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε πως χτύπησαν το «Λίνκολν» - Το Ιράν δηλώνει έτοιμο, το Ισραήλ λέει πως ήρθε η «β' φάση»

Ανατριχιαστική φωτογραφία: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η στιγμή της εκτέλεσης των «200»

Επιχειρηματίας καταγγέλλει πως άνδρας του «άρπαξε» 190.000 ευρώ και γνωστές αθλήτριες τον ξυλοκόπησαν

Έφτασαν τα πρώτα ραβασάκια για ανασφάλιστα οχήματα και μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Αναντολού Εφες
  • Παναθηναϊκός
  • Euroleague
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr