• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Προφυλακιστέα η 33χρονη που πέταξε το βρέφος της στα σκουπίδια - «Δεν ήξερα τι έκανα»Ξυλοδαρμός 50χρονου στα Γλυκά Νερά: «Ήταν βίαιος με όσους ήταν ανήμποροι να αντιδράσουν», λέει συμμαθητής του 17χρονου δράστηΤραγική η κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας: Λεηλατήθηκαν φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθειαΙσραηλινοί πυρπόλησαν αυτοκίνητα και σπίτια Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη
δημοφιλές τώρα: Νέα Χαλκηδόνα: 48χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της - Στραγγαλισμό δείχνουν τα πρώτα στοιχεία
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   28.12.2022 23:45 
Newsroom
Newsroom

Νέα γκέλα του Παναθηναϊκού που σώθηκε από ήττα στο 97' χάρη στον Ιωαννίδη

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Intime
Intime

Ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής Φώτης Ιωαννίδης έσωσε τον Παναθηναϊκό από ήττα στο 97'. Όμως οι Πράσινοι που έμειναν στην ισοπαλία με τον ΟΦΗ (1-1) είδαν τη διαφορά τους απ' την ΑΕΚ να μειώνεται καθώς πλέον η Ένωση βρίσκεται στο -4, δυο αγωνιστικές πριν απ' τη μεταξύ τους μονομαχία στην Αγιά-Σοφιά.

Ο ψυχωμένος και μαχητικός ΟΦΗ μολονότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο απ' το 8', έμεινε όρθιος στη Λεωφόρο και απέσπασε έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνει για να αποφύγει τις περιπέτειες στην ουρά της βαθμολογίας. Κρατούσε το 0-1 με νύχια και με δόντια -και με πολλές καθυστερήσεις- το προβάδισμα που πήρε στο σκορ με τον γκολ του Λάρσον απ' το 59'. Οι Πράσινοι που δεν είχαν καθαρό μυαλό φλέρταραν με την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα αλλά ο Ιωαννίδης μίλησε ξανά στο φινάλε. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς όμως για δεύτερο σερί ματς έμεινε στο 1-1 μετά την ισοπαλία και στη Νεάπολη με τον Ιωνικό.

Ο Παναθηναϊκός είχε εξαρχής τα ηνία του αγώνα καθώς από νωρίς βρέθηκε με παίκτη παραπάνω στο γήπεδο λόγω αποβολής του Γιοχού μόλις στο 8' για μαρκάρισμα στον Σπόραρ.

Οι Πράσινοι όμως δυσκολεύτηκαν πολύ να τα βγάλουν πέρα με το αμυντικό τείχος που έστησαν οι παίκτες του ΟΦΗ. Είχαν τέσσερις καλές στιγμές στο α' ημίχρονο με Μάγκνουσον στο 12', με Παλάσιος στο 15', με Χουάνκαρ στο 35' και με τον Σπόραρ στο 45+4', όλες όμως κατέληξαν άουτ.

Στο 51' το Τριφύλλι είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο παιχνίδι με τον Παλάσιος να τραντάζει το δοκάρι του Μανδά αλλά να μην σκοράρει.

Αντιθέτως, τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε ο ΟΦΗ κόντρα στη ροή του αγώνα. Σε ωραία ανάπτυξη των Κρητικών στο 59', ο Μπαλογιάννης σέντραρε και ο Λάρσον που ακολούθησε τη φάση, έγραψε το 0-1 με κεφαλιά.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε πολύ αλλά δεν είχε τρόπο για να διασπάσει την άμυνα του ΟΦΗ που ήταν εξαιρετικά στημένη. Η λύτρωση ήρθε απ' τον Ιωαννίδη, ο οποίος στο 97', δέχθηκε την εξαιρετική πάσα του Τσέριν και με ωραία προσπάθεια ισοφάρισε σε 1-1.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας (83’ Βαγιαννίδης), Χουάνκαρ (83’ Σάντσες), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Ρουμπέν, Κουρμπέλης (60’ Ιωαννίδης), Τσέριν, Παλάσιος (75’ Βέρμπιτς), Μπερνάρ, Σπόραρ.

ΟΦΗ: Μανδάς, Γιοχού, Πασαλίδης (74’ Πασαλίδης), Διαμαντής, Λάρσον, Μαρινάκης (46’ Ντουρμισάι), Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Ντιουσέ (89’ Τσιλιανίδης), Τοράλ (82’ Περέα), Ντίκο (74’ Νέιρα).

Διαβάστε ακόμη

Δικαστικό «μπλόκο» στην απόφαση Τραμπ για απαγόρευση εγγραφών ξένων φοιτητών στο Χάρβαρντ

Τραγική η κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας: Λεηλατήθηκαν φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια

Δολοφονία στη Ραφήνα: Στο μικροσκόπιο τρία πρόσωπα που «έπιασαν» οι κάμερες ασφαλείας - «Μίλησαν» τα κινητά

«Βόμβα» από συγγραφέα βιβλίου για τη ζωή του Φρέντι Μέρκιουρι! Λέει πως είχε κόρη

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Παναθηναϊκός
  • SuperLeague
  • ΟΦΗ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr