• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Επίθεση με μολότοφ στο Α.Τ. Κυψέλης – Μία προσαγωγήΝέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούςΝέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
δημοφιλές τώρα: Αυτοκινητιστής έχασε τη δουλειά του επειδή το υπουργείο Μεταφορών ξέμεινε από ταχογράφους
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   08.01.2023 21:00
Newsroom
Newsroom

Super League: Άνετο τρίποντο για τον Άρη που ανέβηκε στην πεντάδα

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο
Intime
Intime

Ο Άρης άφησε πίσω του την ήττα απ' τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με μια άνετη επικράτηση επί του Αστέρα Τρίπολης στο Κλ. Βικελίδης. Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου επικράτησε 3-0 χάρη στα γκολ των Μανού Γκαρθία, Φαμπιάνο και Καμάτσο και προσπέρασε τον Βόλο σκαρφαλώνοντας στην πέμπτη θέση της Super League.

Ο Άρης άρχισε εξαιρετικά το παιχνίδι και πριν από τη συμπλήρωση 20 λεπτών άνοιξε το σκορ. Στο 19' έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και απομάκρυνση της άμυνας του Αστέρα, ο Μανού Γκαρθία με ένα δυνατό συρτό σουτ έγραψε το 1-0. Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου διατήρησε τον έλεγχο και λίγο μετά το ημίωρο βρήκε και δεύτερο γκολ. Στο 32' ο Μαζικού έκανε το γύρισμα για τον Γκρέι, ο οποίος σούταρε. Η μπάλα κατέληξε στον Νταρίντα που πάσαρε ψύχραιμα για τον Φαμπιάνο που έγραψε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει, βελτίωσε την εικόνα του αλλά γκολ δεν βρήκε. Αντιθέτως, ο Άρης σφράγισε το τρίποντο με ένα τρίτο γκολ στο φινάλε. Στο 90' ο Μαντσίνι έδωσε στον Καμάτσο, ο οποίος με ωραίο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού, Ετέμπο, Νταρίντα (77' Ιτούρμπε), Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία, Μάνου Γκαρθία (65' Νταμπό), Γκρέι (70' Καμάτσο).

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Άλβαρεθ, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (86' Κωστέας), Τιλίκα, Μπερτόλιο (46' Γκαρντάβσκι), Σίτο (76' Ριέρα), Ρεγκίς Κρέσπι (86' Καπίγια).

Διαβάστε ακόμη

Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς

Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί

«Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.

Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • SuperLeague
  • Αστέρας Τρίπολης
  • Αρης
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr