• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Ταυτοποιήθηκε ο «πεινασμένος» διαρρήκτης – Εισέβαλλε στο Δημαρχείο Σαρωνικού και έφαγε τρόφιμα που βρήκεΑνησυχία προκαλεί η άνοδος της στάθμης του Πηνειού - Νησίδα με φερτά υλικά σχηματίστηκε στη γέφυρα«Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
δημοφιλές τώρα: Αυτοκινητιστής έχασε τη δουλειά του επειδή το υπουργείο Μεταφορών ξέμεινε από ταχογράφους
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   30.01.2023 19:14
Newsroom
Newsroom

Γιουσέιν Μπολτ: «Δεν έχω καταστραφεί οικονομικά αλλά ήταν μεγάλο πλήγμα για εμένα»

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
AP Photo
AP Photo

Ο θρυλικός σπρίντερ Γιουσέιν Μπολτ έπεσε θύμα μεγάλης οικονομικής καθώς έχασε 12 εκατ. ευρώ. Μάλιστα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών ανέφεραν ότι ο Τζαμαϊκανός Ολυμπιονίκης ξέμεινε μόλις με 12.000 ευρώ στον λογαριασμό του!

Ο Μπολτ για πρώτη φορά απ' τη στιγμή που έγινε γνωστό το θέμα, μίλησε δημόσια για τη μεγάλη ζημιά που υπέστη τονίζοντας όμως ότι δεν έχει καταστραφεί. Άλλωστε, μολονότι έχει τερματίσει την καριέρα του, τον συνοδεύουν ακόμα μεγάλες χορηγίες, κάποιες εκ των οποίων είναι εφ' όρου ζώης.

Αρχικά, ο Γιουσέιν Μπολτ αναφερθείς στην κατάσταση που βιώνει, είπε: «Είναι δύσκολο, αλλά θεωρώ ότι τα χρόνια που αγωνιζόμουν με βοήθησαν να καταλάβω και να επικεντρώνομαι σε αυτά που έχουν πραγματικά αξία» και πρόσθεσε: «Έχω αφήσει το θέμα στους δικηγόρους μου και έχω επικεντρωθεί στην οικογένειά μου. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι γιατί είναι μια αγχωτική κατάσταση».

Ο Μπολτ θέλησε να δώσει ορισμένες διευκρινίσεις για όσα έχουν συμβεί λέγοντας χαρακτηριστικά: «Διάβασα πολλά και όλοι είναι μπερδεμένοι. Η αλήθεια είναι πως κι εγώ είμαι μπερδεμένος όπως και ο κόσμος. Θα δούμε τι θα συμβεί. Πάντως, δεν έχω καταστραφεί. Δεδομένα όμως είναι ένα πλήγμα για εμένα. Ήταν χρήματα για το μέλλον μου. Όλοι γνωρίζουν ότι έχω τρία παιδιά, ενώ φροντίζω ακόμα τους γονείς μου και θέλω να συνεχίσουμε να ζούμε καλά. Είναι μία δύσκολη κατάσταση για όλους το να χάνεις αυτά για τα οποία έχεις δουλέψει σκληρά. Είναι μία θλιβερή κατάσταση και είμαι απογοητευμένος».

Διαβάστε ακόμη

«Βόμβες» Τραμπ Τζούνιορ για Ουκρανία: Είναι πιο διεφθαρμένη από τη Ρωσία - Η στήριξη των ΗΠΑ ενδέχεται να σταματήσει

«Πατούν γκάζι» οι αγρότες: Δεν ικανοποιούνται από τις εξαγγελίες - Νέες κινητοποιήσεις σε Έβρο, Γιάννενα, Αθηνών - Λαμίας και Κρήτη

Πόσο ακριβότερο είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Εκτοξεύονται οι τιμές σε κρέας και γλυκά

Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λάντο Νόρις!

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • απάτη
  • Γιουσέιν Μπολτ
  • ειδήσεις τώρα
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr