Ξέσπασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου: «Αφήστε μας να παίξουμε ποδόσφαιρο!»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ξέσπασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού στην Τούμπα. Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο Ρουμάνος τεχνικός καυτηρίασε τη στάση του διαιτητή Διαμαντόπουλου, ο οποίος μολονότι κλήθηκε απ' τον VAR για να δει τη φάση του πέναλτι που δόθηκε εις βάρος του Δικέφαλου, δεν άλλαξε απόφαση εμμένοντας στο αρχικό του λάθος!
«Όταν υπάρχουν αυτές οι αποφάσεις είναι φυσιολογικό να χάνεις το μυαλό σου. Αυτό συμβαίνει με μας, όχι με τις ομάδες τις Αθήνας. Πείτε μου ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε. Σε εμάς το VAR κάλεσε τον διαιτητή για να διορθώσει την απόφαση και παρόλα αυτά δόθηκε. Να πούμε ''φτάνει'', να παιχθεί το ποδόσφαιρο με τον τρόπο που πρέπει», ανέφερε αρχικά ο 53χρονος κόουτς των «ασπρόμαυρων» για να προσθέσει: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί μετά από τη φάση του πέναλτι, ήμασταν τυχεροί που σκοράραμε το δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε διαφορετική εικόνα όμως εκεί που στεκόμαστε είναι οι διαιτητικές αποφάσεις».
Κλείνοντας, ο κ. Λουτσέσκου τόνισε: «Δεν αρκεί ένα χαμένο πρωτάθλημα ή τελικός; Είπαμε ότι δεν παλεύουμε για το πρωτάθλημα. Δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο τη δεδομένη στιγμή, προσπαθούμε να βελτιωθούμε αλλά πρέπει να υπάρξει μία διαφορετική μεταχείριση».
«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




