
Μητέρα και αδερφή Βασίλη Τσιάρτα: «Ουδέποτε στην οικογένειά μας είχαμε ομοφοβικές, ρατσιστικές ή εθνικιστικές αντιλήψεις»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η μητέρα και η αδερφή του Βασίλη Τσιάρτα θέλησαν να διαχωρήσουν πλήρως τη θέση τους απ' την πολιτική δραστηριότητα αλλά και τις πεποιθήσεις του άλλοτε διεθνή άσου της ΑΕΚ και πρωταθλητή Ευρώπης το 2004!
Σύμφωνα με επιστολή-ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην τοπική ιστοσελίδα της Βέροιας anepikairos.gr αναφέρουν ότι δεν έχουν, κι ούτε θέλουν μελλοντικά να έχουν, οποιαδήποτε σχέση με την εμπλοκή του στην πολιτική καθώς ο ίδιος έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες εκλογές με το κόμμα των Τζήμερου - Κρανιδιώτη. Παράλληλα, η Σοφία και η Ελευθερία Τσιάρτα ξεκαθαρίζουν με κάθε τρόπο ότι οι πεποιθήσεις τους ουδέποτε ήταν «ομοφοβικές, ρατσιστικές ή εθνικιστικές» διαχωρίζοντας τη θέση τους απ' τον Βασίλη Τσιάρτα.
Το περιεχόμενο της επιστολής
Αναλυτικά αναφέρονται τα εξής στην επιστολή: «Διευκρινιστική δήλωση των Σοφίας, χήρας Αναστασίου Τσιάρτα και Ελευθερίας Τσιάρτα του Αναστασίου.
Aναφορικά με την δήλωση υποψηφιότητας του Βασιλείου Τσιάρτα του Αναστασίου.
Βέροια, 06/02/2023
Προς αποφυγήν κάθε παρεξηγήσεως ή σύγχυσης και εξ αφορμής της δηλωθείσας υποψηφιότητας του Βασιλείου Τσιάρτα του Αναστασίου, επιθυμούμε να διευκρινίσουμε ότι, παρά την συγγενική μας σχέση, ουδεμία απολύτως σχέση έχουμε ή πρόκειται ή θέλουμε να έχουμε με την προσφάτως ανακύψασα πολιτική δραστηριότητα του ανωτέρω και την υποψηφιότητά του με συγκεκριμένο πολιτικό σχηματισμό.
Άλλωστε, ουδέποτε στην οικογένειά μας είχαμε ομοφοβικές, ρατσιστικές ή εθνικιστικές αντιλήψεις αλλά αντίθετα διαπνεόμασταν από δημοκρατικές, προοδευτικές και αλληλέγγυες ιδέες, όπως αυτές μας εμφυτεύθηκαν από τον σύζυγο και πατέρα μας Αναστάσιο Τσιάρτα και την οικογένειά του».
Γιατί δύσκολα θα υπάρξουν μειώσεις στα τρόφιμα: Η εκτόξευση του κόστους παραγωγής και η κραυγή αγωνίας των αγροτών
Η ανάλυση του Meteo για τον καύσωνα: Θερμοκρασίες μέχρι και 43 βαθμούς Κελσίου - Πότε θα δροσίσει
Η ηλικιωμένη που μπλοκάρει δρόμο δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ για να σώσει μια βελανιδιά 500 ετών
Ένα ταϊλανδέζικο εστιατόριο, 12.000 δολάρια και ο Sak Yiengjuntuek που έγινε viral
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


