
Η οικογένεια του ΠΑΟΚ τίμησε τη μνήμη του Παναγιώτη Κατσούρη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τη μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη Κατσούρη τίμησε ο ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή.
Ήταν 9 Φεβρουαρίου 1998, όταν ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Παναγιώτης Κατσούρης βρήκε τραγικό θάνατο, χάνοντας τον έλεγχο του αυτοκινήτου του όταν προσέκρουσε στο στηθαίο στη γέφυρα της Θέρμης.
H οικογένεια του ΠΑΟΚ κρατώντας ζωντανή τη μνήμη του Παναγιώτη Κατσούρη, βρέθηκε, όπως κάθε χρόνο, στο σημείο του δυστυχήματος προκειμένου να τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο. Παρόντες από το αγωνιστικό τμήμα ήταν οι Αντρέ Βιεϊρίνια, Λευτέρης Λύρατζης και Μάριος Τσαούσης, ενώ την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, εκπροσώπησε ο Άγγελος Αναστασιάδης.
Διαβάστε ακόμη
Θάνατος Μαζωνάκη: «Τρία βεστιάρια γεμάτα πανάκριβα ρούχα, αλλά ούτε ευρώ σε μετρητά» - Τι είδαν οι Αρχές από την πρώτη μέρα
Φθιώτιδα: Ανατίναξαν ΑΤΜ και το τράβηξαν με κλεμμένο γερανό - Το βίντεο ντοκουμέντο
Δημοσκόπηση MRB για το OPEN: Στις 9,5 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΕΛ.Α.Σ. - Αρνητικό το αποτύπωμα των μέτρων της ΔΕΘ
Ο «Οπλίτης-Πολίτης» αλλάζει τη στρατιωτική θητεία - Ενεργός εφεδρεία, drones και τεχνητή νοημοσύνη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


